Iconic Lights

Lampor har jag alltid varit lite smått besatt i och älskar att byta ut lampor för att sätta ett nytt utryck på inredningen hemma. Belysning gör så otroligt mycket i ett hem och speciellt nu när hösten knackar på dörren när man helst vill spendera sina kvällar hemma med mysbelysning och en kopp te. Jag har två nya favoriter som jag måste visa er och även tipsa er om att RUM21 just nu har super erbjudande på just lampor, upp till 25%.

Jag handlar nog mer inredning på nätet än vad jag handlar kläder och RUM21 har jag så länge jag kan minnas beställt mycket ifrån både för att jag tycker dom alltid levererar men framför allt att dom har ett så stort utbud. Självklart passar jag på att beställa när dom har erbjudande som dessa trots att jag inte behöver men man kan aldrig få för många lampor eller belysning i hemmet enligt mig. Designklassiker sätts sällan på rea så in och kika, där är ett hav av fantastiska lampor som ni inte vill missa – RUM21.

Först ut av mina nya favoriter som fick pryda mitt hem är denna underbara lampa från Foscarini. Enkel och så ren i sin design, precis i min smak och stil. Ljuset är inte så starkt och passar perfekt att sätta i ett fönster eller som på bilden ovan på ett sidobord. Finns i några olika storlekar och färger här – BUDS

Klassikern från Petite Friture – en favorit hos mig sen länge och även denna fick följa med och sitter nu i vardagsrummet med sitt pampiga sken passar denna lampan i alla rum skulle jag säga. Så fint som matbordslampa, i sovrummet eller i vardagsrummet. Den är nätt men ”fyllig” på samma gång. Idag har jag en frostad glödlampa i för att få ett lite mjukare ljus men den är absolut som finast när man har en klarglas i, då speglar sig skenorna i taket och ger ett fantastiskt ljusspel.

Här ser ni skillanden mellan frostad och klarglas. Och ni hittar lampan här,  även den till ett bättre pris – VERTIGO

Och sist men inte minst en ny liten lekfull favorit, även denna från Foscarini. För er som inte känner till märket sen innan är det ett belysningsföretag som designar typiska italienska lampor. Foscarini kännetecknas av element som forskning och innovation, fokus på kvalitet och unik design. Och för er som missat så älskar jag Italiens möbel design och inredning så när Foscarini kommer ut med sina nyheter är jag oftast där snabbare än snabbast på att beställa hem. FILO fick helt enkelt även den flytta hem till mig i golv varianten och i färgerna grå, rosa och grön. Ni hittar alla Foscarini och Filo här – FOSCARINI

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!