Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ett litet steg tillbaka, i rätt riktning.

Hej finaste ni! Nu har ni fått vänta länge, min paus blev lite längre än vad jag planerat och tänkt mig. Efter en lång sommar är jag nu tillbaka och ska försöka skriva och hitta tillbaka med små steg. Har saknat att skriva men inte känt att jag varit redo och har heller inte kunnat skriva av olika skäl. Men jag tänker att jag kan börja skriva lite när jag känner att jag orkar och har tid, känner mig lite ringrostig men det ger sig nog snart. Jag är sjukskriven och har varit i ett par månader nu, jag försökte jobba in i det sista men insåg tillslut att jag höll på att köra rakt in i väggen och att det var dags att pausa innan det var försent. Jag är en envis person som oftast vill klara mig själv och har svårt för att visa mig svag men i mitt fall var det inte läge att kriga på, jag var tvungen att stanna upp och se verkligheten och sluta försöka köra på och vägra inse att mitt liv vändes totalt upp och ner. Ni kommer tids nog att förstå varför jag inte kan prata öppet om vad jag går igenom men som jag skrev i mitt förra inlägg så hoppas jag att jag en dag kan stå upp för ämnet och hjälpa andra, det är det som fått mig att orka ta mig framåt i de stunder jag knappt orkar blicka framåt och starta om mitt liv.

Lite kortfattat vad som hänt under sommaren – jag åkte ner till mina älskade föräldrar och hundar i Åhus för att spendera min sommar där i lugn och ro. En vecka spenderades i Åhus tills min vardag blev lite oroligt igen och jag valde att åka iväg för att finna lite ro. Jag åkte själv, en enkelbiljett till Spanien och visste inte riktigt hur länge jag skulle bli borta. När jag satte mig på planet, ensam och sårbar kan jag erkänna att tårarna välde över mig. Ensamheten och allt som hänt kom ifatt mig med storm steg. Chocken började lägga sig, mitt uppvaknande blev allt klarare och jag började inse var i livet jag stod. Jag har vacklat mellan stark och totalt orkeslös i ett par månader tills jag bestämde mig att resan skulle bli min egna resa, en resa där jag enbart vilade, fokuserade på mig själv och hämtade kraft för hösten och allt vad det innebär. Jag försöker att planera min framtid men jag har en långväg att gå, får ta en dag i taget men jag kommer gå starkare ur allt detta. Det finns inget alternativ än att kämpa på och visst, efter regn kommer solsken. Tack för ert tålamod och fina kommentarer, det värmer och stärker ska ni veta!

Håller på att förbereda ett långt inlägg om min resa, jag hittade ett litet retreat uppe i bergen i Spanien som jag så gärna vill visa er. Ett magiskt litet ställe som passar perfekt för er som också är sugna på att åka på en egen liten trip, förstod att ni var många efter alla era kommentarer på Instagram under min resa. Så vi börjar där, en liten nystart även här på bloggen – håll utkik så kommer inlägget snart upp.

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Vad fint att du delar! All styrka till dig <3

  Victoria 2019-10-18 09:11:06 http://www.utmattningen.se
  Svara
 • Very creative! I like!

  basketball legends 2019-10-15 10:34:50 https://basketball-legends.io/
  Svara
 • Kul att du är tillbaka 😀

  Sofie 2019-08-26 20:14:43 http://nissabo.se
  Svara
 • Åh då glad att se ett inlägg här! Tråkigt att höra att du gått igenom en svårare period men hoppas bitarna börjar falla på plats igen för dig. Ser fram emot att följa din resa! <3

  Liza 2019-08-24 13:27:52
  Svara
 • Hej Mathilda,

  Jag tycker du ska vara så stolt över dig själv och det sätt du väljer att hantera din situation! Jag lovar att det kommer bli bra- det blir det alltid! Det kan bara ta ett tag ibland. Ser fram emot att följa din resa.

  Kram!

  M 2019-08-24 09:20:39
  Svara
 • Alla behöver en paus ibland av olika anledningar men du har varit saknad här så glad att du är tillbaka <3

  Johanna 2019-08-21 11:11:37
  Svara
 • Åh vad kul att se dig tillbaka 😀

  Linda 2019-08-20 19:12:17 http://lhsmaskiner.se
  Svara
 • Välkommen tillbaka! Har saknat din blogg 🙂 hoppas du mår bättre och att det fortsätter gå åt rätt hål

  hanna 2019-08-20 16:48:18
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!