Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Wakakuu X J.Crew, sprudlande lycka, nymåne & lördagsutflykt.

Hej fina ni! Sitter på kontoret hela dagen idag och det är jag ganska glad för, usch vilket april väder vi fick igen. Men helgen var magisk och bjöd både på sol och varma vindar, alla Stockholms uteserveringar var fulla och hela stan var på glatt humör. Tänk var lite sol kan förra för oss svenskar!

Jag avslutade förra veckan med en härlig frukost på Hillenbergs som Wakakuu och J.Crew tillsammans fina Pamela bjöd in till. J.Crew känner ni säkert till och enligt mig ett varumärke vi saknat i Sverige. Men nu har äntligen J.Crew kommit till Sverige och inte mindre än min favorit webbshop Wakakuu säljer nu ett urval av den gigantiska kollektionen. Så roligt att det kommer lite nya varumärke till vår lilla marknad. Ni hittar urvalet här – Wakakuu

Fredagen började med ett kundmöte och sen mötte jag upp Bisse på Tures för ett sent lunchmöte som slutade med att hon drog sina änglakort och vi blev sittande där i ett par timmar haha. Härligt när möten avslutas med skratt och lycka! Jag är kanske inte super spirituell av mig men jag tror på vissa delar och jag känner av visa mer än andra. Ni som följer Bisse har säkert inte missat att hon är en liten ”häxa” och älskar sina kort. Ni som vet att det var nymåne förra veckan kände säkert av det? Jag kände av det så mycket att det var läskigt! Kanske inte så konstigt tanken på att jag är född i månstenens månad och drar månkortet varje gång. Det började med att jag sov oroligt hela veckan, Bisse påminde mig om att det var veckan innan nymåne och då förstod jag och förlikade mig med en vecka av oro och dålig sömn eftersom att jag visste när den veckan var över skulle det leda till lyckorus. När det väl var fredag och dagen då det var nymåne skickade jag ett tidigt sms till Bisse och skrev att jag hade så mycket energi att jag inte kunde sitta still, som att jag var nykär och hade fjärilar i magen och väl då påminde hon mig att det var på dagen, dagen då jag skulle få energi av månen och mycket riktig. Herre vad det påverkade mig, tro det eller ej!

Efter ett par timmar och ett glas vin hamnade vi på glasögonbutiker bredvid Tures och fick med oss ett par Chanel solglasögon var, de finaste solglasögonen jag sätt på länge! Ska visa er senare. Farligt att shoppa med en sån lycka i kroppen och ett glas vin haha men så mysig eftermiddag. Vi gick vidare till Strandvägen 1 för att fira in våren med alla andra, hela gatan var full med glada och pigga människor. Lördagen var vi uppe med tuppen och åkte på en liten utflykt till Vaxholm, vi hade målare hemma så vi fick underhålla oss på stan och i bilen hela dagen. Lördagkväll spenderade vi hemma i soffan och söndagen var det träning och söndagsmiddag som gällde, alltså en ganska lugn och mysig helg.

Denna helgen kommer min älskade mamma på besök, spa och Lisa Nilsson står på vårt schema. En riktig mamma och dotter helg med andra ord. Vi ska äta på mammas och min favorit restaurang Miss Voon och bara umgås hela helgen, bara hon och jag. Det var på tok för längesen vi hade en hel helg på tumanhand så det ser jag framemot. Nu måste jag fortsätta jobba innan det är dags för pass nummer två idag, gäller att ligga i nu när man inte har någon ämnesomsättning av medicinen. Puss på er!

Frukosten tillsammans med Wakakuu.

Här ser ni några av de utvalda plaggen, älskar det röda printet och måste slå ett slag för deras T-shirts. Riktigt bra passform och bra pris. Min favorit T-shirt hittar ni här – J.Crew

Glatt, älskar min nya färg och längd på håret. Finns ingen bättre frisör än Emelie på Hairtalk, undra vad jag skulle gjort utan henne…

Mina dragna änglakort. Kanske svårt för er att utläsa korten men jag blev båda glad och peppad av att få dessa kort, det ser mycket ljust ut iallafall.

Haha här har ni beviset på mitt sms, då fattade jag fortfarande inte vad det var som fick mig så lycklig just denna dagen men så fort jag mötte upp Bisse så påminde hon mig!

Jag fick ett fint bud från mitt favorit märke Pillowtalk, haft denna tröjan varje dag sen jag plockade upp den. Den perfekta lilla kashmir toppen med halvkort puff ärm, så fin till jeans men också till den höga kostymbyxan. Ni hittar den här – Pillowtalk

Lördagsutflykten till Vaxholm var så mysig, vi åker ofta ut till Vaxholm för att ta en korv eller glass i hamnen och sen köra hem. Skönt att komma ifrån stan en stund då och då.

Gick runt och letade efter ett super mysigt cafe som ska ligga nere vid vattnet men de hade inte öppnat än så vi gick vidare till en av restaurangerna i hamnen. Delade en pizza, jag åt en sallad och A åt raggmunk och så kollade vi såklart hockeyn samtidigt.

Söndagen blev i korta drag enbart en dag med träning och mat, måste tipsa er om en ny yoghurt jag äter till mellanmål och kvällsmål. Det är en ekologisk kokosghurt och finns i två olika smaker, hallon och mango. Perfekt mellanmål med lite bär eller frukt, så god!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!