Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min favorit plats just nu – rummet som blev ett kontor.

Jag älskar att kliva upp tidigt, ta en kaffe när ingen annan har vaknat och sen promenera bort till kontoret. Träffa vänner och kollegor ger mig energi och inspiration men vissa dagar när jag har mycket att göra älskar jag att sitta hemma ensam framför datorn och bara jobba undan utan att bli störd. Vissa dagar sitter jag hemma men har inte haft någon riktig arbetsplats förutom i köket vilket funkar ett par timmar när jag är hemma själv. Men framåt kvällen när inspirationen och skrivandet flödar skulle jag gärna krya in i ett litet hörn och låta fingrarna gå varma ett par timma till om jag inte hade stört halva min omgivning av mina knappande tangenter. Så nu äntligen tog jag tag i en liten förändring av extra rummet, det är inte det största rummet så var inte super lätt att hitta något skrivbord som passade men efter lite letande hittade jag det perfekta lilla bordet.

RUM21.se hittade jag skrivbordet och pallen som är från Skagerak, ett inredningsvarumärke från Danmark.

Perfekt i storlek och lätt att skjuta in pallen när vi har besök.

Lampan kommer från Louise Poulsen och finns i massa härliga färger, kommer också från RUM21.se

Skrivbordet fäster man i väggen och gör att onödiga ben och ytor försvinner. Så fint att ha det i hallen också som en side bord. Finns i två olika storlekar och pallen finns i lite olika färger.

Ni hittar pallen och skrivbordet här – Skagerak

En klassiker fick plats på lilla kontoret haha ett måste att ha en liten kärleksbild vid sidan om datorn såklart. Padam vasen fick även flytta in på kontoret.

Här inne har jag gömt mig varje kväll denna veckan, fått så mycket gjort ostört att jag skulle kunna ta en långhelg redan nu haha. Men först ska jag påbörja nästa projekt – balkongen! Våren är snart här och även mysiga vinkvällar och frukostar på balkongen väntar. Såg precis att RUM21.se har ett stort fint utbud av utemöbler så ska spana igenom sortimentet och se vad jag kan hitta. Var hittar ni era balkongmöbler? Alla tips är välkomna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!