Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vårig lunch, rosé-premiär och veckan som aldrig tog slut.

Måndag och ny vecka! Känns knappt som att det varit någon helg då jag jobbat hela veckan, dock var det roliga event och jobb vilket gjorde helgen både rolig och lättsam. Det underbara vädret och sommartid gjorde även hela veckan till årets härligaste vecka. I torsdags var jag i gamla stan för en fantastisk lunch tillsammans med Ida Lanto och Nelly.com. Ida har gjort en drömmig bröllops kollektion som släpps inom kort. Ida sydde min bröllops klänning så både ett och två härliga minnen dök upp, kände mig så otroligt fin i min klänning. Kollektionen består av en bröllopsklänning och ett par tärnklänningar som även går att bära till bröllopet eller till sommarfesten.

Fredagen var det calltime klockan 05.00 och jag var knappt vaken, vi plåtade hela dagen på Haymarket och bilderna blev så fina. När vi var klara var det dags att städa upp och jobba vidare. Gick förbi Diplomat och stannade för ett välförtjänt glas rosé i solen innan det var dags för lite jobb till och sen middag med mitt hjärta på Sturehof. Lördagen var jag upp med tuppen och det var dags för en heldag på Täby Centrum tillsammans med Metro Mode. Puh veckan gick som tåget och när dagen var slut plockade A upp mig i Täby och sen fick jag äran att bestämma middag. Jag har fått en hangup på Lådan som ligger på Luntmakargatan så det fick bli mitt andra besök där för veckan. Efter middagen åkte vi förbi några vänner som fyllt år och sen somnade jag i bilen innan vi var hemma igen – så trött.

Söndagen spenderade jag hemma med vårstädning och när jag äntligen var klar körde vi en sväng till Vaxholm och avslutade helgen på Nybrogatan 38 för söndagsmiddag. Och nu var det ny vecka, denna veckan är inte riktigt lika fullspäckad vilket känns skönt, nu ska jag ta tag i allt jag inte hann förra veckan. Hoppas ni får en fin vecka, hörs lite senare igen!

Nelly hade dukat upp som det vore ett riktigt bröllop, så vackert.

Fick äran av att sitta bredvid min favorit, hon lyser på bilden! Några timmar innan det var dags att sätta mig i stolen hos Emelie på Hairtalk, det var på tiden. Lite för långt och rött i längderna.

Alla tjejerna uppradade och Ida berättar lite hur hon tänkt kring kollektionen – min favorit var utan tvekan klänningen längst till vänster.

Känns som att det var hundra år sen jag träffade Biderman, lilla mami! Tänk att så många i vårt gäng nu är gravida, bara ett fåtal kvar innan det blir en riktig babyboom. Mysigt!

Efter en lång dag på Haymarklet sprang jag förbi Diplomat i ärende och där satt Jannike och Anna och jobbade, stannade förbi på ett snabbt glas och njöt av D-vitamin en stund inna jag sprang vidare. Här sitter vi, gula och fina ihop. Jag har inte hunnit berätta men jag och Bisse har startat ett nytt bolag ihop, så spännande och roligt. Ska berätta mer sen. Dagen till ära fick även min nya gula kashmir t-shirt från Noters Du Nord göra succé, älskar färgen!

Bisse plockade fram sina änglakort och jag fick dra ett par som skulle leda mig till en bättre framtid. Hmm ska ta till mig varenda ord!

Älskade Bisse, vad skulle man gjort i livet utan en sån klok och stöttande vän. Så glad att jag har henne i mitt liv. Och tada så här fin blev jag i håret  ett nytt och fräscht besök hos bästa Emelie på Hairtalk! Vi gjorde det lite kortare och började vår förvandling till ett lite ljusare hår. Jag önskade karamelltoner till våren och jag blev så himla nöjd, det blir jag förvisso varje gång men denna gången lite extra!

När jag jobbat klart mötte jag upp min kärlek på Sturehof. I vanlig ordning tog jag in gäddqueneller, byter altid meny haha men det är trots allt det bästa jag vet och få restauranger i Stockholm har queneller.

Lördag förmiddags åkte jag ut till Täby Centrum för att möta upp Metro Mode och hjälpa till med presentation och lite styling. Fick en del förfrågningar om min jumpsuit, ni hittar den här – Stories.

Parvin hade varit en klippa och förberett allt till mig men manuskort och priser. Bra att vara förberedd när micken åker på.

Här är hon, klippan Parvin! Parvin jobbar för metromode och är även min säljare och projektledare.

Här har ni stans bästa burgare! Har nog aldrig ätit så goda sliders som på Lådan. Och stämningen är på topp oavsett dag och tid, missa inte detta undangömda ställe.

Och så var det söndag och städdag, hade inte hunnit städa undan alla blommor från helgen men det var kanske lika bra för solen hade visst fått min magnolia att återuppstå. Har aldrig varit med om det tidigare men alla blommor hade fallit av och gröna små blad växte ut under helgen och även en eller två blommor blommade fram. Den får helt enkelt stå ett par dagar till!

Efter vår lilla roadtrip till Vaxholm avslutade vi dagen på Nybrogatan 38.

I veckan var jag även förbi Skincare by ME Stockholm för att göra en snabb tandblekning. Det var på tiden och måste slå ett slag för den ultra snabba tekniken. Jag sprang inom salongen mellan mina möten och det tog totalt sätt bara 15 min att bleka, så snabbt och effektivt. Just nu har de även ett riktigt bra pris, 15 min för 1500 kr för MegaWhite tandblekning. Missa inte! Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Alltså, fan vad snygga bryn du har!

  Anna 2019-05-11 19:15:08 http://svenskatrappsteg.se
  Svara
 • Hej!
  Ja, jättegärna 🙂 Ha en fin dag!

  Hälsar
  Sara

  Sara 2019-04-03 10:24:39
  Svara
 • Hej! Jag undrar var tavlan i bakgrunden kommer ifrån? Är på jakt efter något liknande! Hälsar Sara

  Sara 2019-04-01 14:48:09
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej, det är min sambos tavla som han fått av sina föräldrar för flera år sedan. Vet inte vad konstnären heter men kan kolla upp det till dig 🙂 trevlig kväll!

   mathildaweihager 2019-04-01 20:28:31
   Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!