Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Drömmer mig tillbaka till en favorit plats.

Denna veckan gick snabbare än vinden, knappt stannat upp och tänkt vilken dag det har varit. Men så rolig vecka, jag är på topp och älskar när mitt schema är fullspäckat. Satte mig precis på mitt nya favorit hak Schmalz delikatesser på Nybrogatan, beställde in ett glas vitt och gick på kvällsjobbet. Så mysigt att sitta här, titta på folk som strosar förbi med öppen dörr och känna att våren äntligen kommit för ett par dagar iallafall. Jag hade några riktiga favorit hak i Österrike där jag ofta satt själv, åt lunch, middag eller bloggade. Der var oftast små hål i väggen, delikatesser eller jazzklubbar som jag förälskade mig i och äntligen har det öppet ett likande ställe i Stockholm! Jag sitter här och drömmer mig tillbaka och trivs som fisken i vattnet. Ska jag vara ärlig så saknar jag både Tyskland och Österrike på många sätt men framförallt kulturen och vädret så idag när det är vår i luften, sitter och njuter på ett litet hak och dricker ett halvt glas (halvt glas drack jag alltid förr) Grüner veltliner så njuter jag som mest. Hoppas ni har en lika härlig torsdag som jag. Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Det heter ´´Schmalz´´

    Maria 2019-03-28 17:58:34
    Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!