Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Done for today with the best.

Då var vi klara för dagen, dagen plåtning med Jojo. Vi håller just nu på med ett spännande samarbete med en kund till mig och det är ju extra roligt när man får jobba med några av sina bästa vänner. Joanna är som gjord för detta samarbetet och det ska bli så roligt att få visa er alla bilder senare i veckan.

Denna veckan är fullspäckad, förkylningen vill inte släppa med det är bara att kriga på så länge man orkar. Nu är jag dock helt slut och ska gå bort till NKs nya saluhall för att hämta med mig lite mat hem. Vi åt lunch där igår och jag måste säga att den nya saluhallen får 10/10 poäng. Så härligt utbud och riktigt snyggt gjort, förutom min favorit Dr.mat så har även Jureskog en super härlig resturang där man kan sitta i baren och äta en festlig fredags lunch med ett glas vin förstås. Om ni inte varit där tycker jag absolut att det är värt ett litet besök.

Imorgon är schemat lite för tajt men ska hinna med en lunch i gamla stan för att fira fina Ida Lanto som gjort en kollektionen för Nelly och sen ska jag till bästa Emelie på Hairtalk för ett välförtjänt besök och nytt fräscht hår. Vi hörs mer i morgon, ska klappa ihop datorn och promenera hem. Puss

Vi var på Haymarket och plåtade idag, vilket ljus insläpp! Finaste Joanna, som en liten docka <3

Bra start på morgonen, just nu äter jag påtok för mycket socker. Vad händer med mig, jag som aldrig äter socker vanligtvis har ett enormt sockerbegär just nu. Får lägga om min kost till nästa vecka hah men man lever ju bara en gång eller hur..

Bilderna vi fick till på Gretas blev magiska, återigen så var ljuset här fantastiskt!

Fredrik Agustsson, otroligt duktig fotograf! Väntar med spänning på bilderna som kommer senare ikväll.

Stannas bästa lunch, helt besatt av curry kycklingen från Dr. Mat.

Fräscht och nyttigt men gott. Och varm nyttig mat är inte super lätt att hitta men här har ni en vinnare jag kan äta varje lunch utan att tröttna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!