Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sjukstuga och ursäkta frånvaron.

Förlåt fina ni för min extrema frånvaro! Jag har varit sjuk över en vecka till och från nu, sjukstugan verkar inte gå över och nu har jag även smittat min kära här hemma. Vi åkte till Åre förra helgen efter en pang middag med Petra och Joanna på Punk Royal som antagligen kikade igång min förkylning. Jag äter medicin för min sköldkörtel nu i väntan på operation och medicinen drar ner mitt immunförsvar ordentligt, så det var bara en tidsfråga tills att jag skulle åka på något. När vi åkte nattåget mot Åre kände jag mig ganska förkyld, tänkte att det skulle gå över under natten men ack nej. Jag hann med några åk i backen iallafall men resten av resan fick jag ligga i soffan hemma i huset, ska dock inte klaga tanken på att vi bodde i The Villa Copperhill Mountain Lodge – WOW vilken villa. Mer om hela Åre resan sen, nu ska jag kurera, jobba och förbereda mig inför nästa veckan som är fullspäckad med jobb. Lovar att ta igen alla inlägg nästa vecka när jag är 100% frisk. Puss på er!

Vår lördagsmorgon bestod enbart av varmt vatten med citron, tråkigt att jag även smittat Anders men ändå lite mysigt när båda två kan krypa ner i soffan och vara sjuka tillsammans.

Vårsolen idag! Ångesten när man vaknar upp sjuk och ser att det är magiskt väder, får njuta av solstrålarna som lyser in genom fönsterna tills vi blivit friska. Hoppas ni har en solig och härlig helg <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Mathilda Weihagers webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!