Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Belys våren med nya och gamla designklassiker.

Trots att våren är här så är det fortfarande ganska mörkt och vi behöver lysa upp våra hem. Belysning är en viktig del när man inreder ett hem eller kontor eller oavsett vad för typ av rum tycker jag att belysning är A och O. Det är också ett av mina favorit ämne när jag inreder och planerar. Det finns så otroligt många roliga lampor och belysning kan förändra ett helt rum och bli en fin inredningsdetalj. Därför vill jag tipsa er om att RUM21 nu har ett magiskt erbjudande, upp till 15% på all belysning. Varumärken som Flos, Foscarini och Petit Friture hittar ni nu med riktigt bra priser. Jag tänkte visa några av mina favoriter jag har hemma som ni nu kan beställa hem.

Vertigo Pendel från Petit Friture. Min favorit, den ger så fantastisk mysigt och fint ljus. Sen gör den att hela taket blir vackert. Ni hittar den här – Vertigo 

Finns i 3 olika storlekar och 3 olika färger om inte 4 när jag tänker efter.

Jag är lite trött på lampor som man hittar i var och annat hem, en takkrona som finns i många svenska hem som ett exempel. Men Flos gör många fina lampor som vi inte ser så ofta. En favorit är denna, Toio. Det är min kille som haft med denna från sin tidigare lägenhet. Jag var inte super förtjust i den när jag såg den första gången men nu är den min favorit av alla lampor i hemmet.

Enkel men fin inredningsdetalj och ljuset blir fantastiskt fint.

Ni hittar Tio från Flos här – Toio

Det härliga med designklassiker är att man år efter år kan ta med dem trots att man byter stil och lägenhet. Man anpassar stilen lite efter sina klassiker, det har jag gjort genom åren och det är det som gör att man får en unik och egen stil. Så unna er fin belysning och ta med dem livet ut eller tills ni tröttnar.

Den lilla söta! Lilla luftballongen från Flos har vi placerat i extra rummet, kommer bli perfekt till det lilla barnrummet någon gång i framtiden. Här hittar ni den i två olika storlekar – Gatto Piccolo & Gatto Cocoon .

En nyare favorit, många av er har säkert sätt en av Flos nyheter – Taccia. Även denna finns i olika storlekar och 3 olika färger till ett mycket bra pris!

Självklart är det inte bara dessa varumärkena hos RUM21.se utan ett stort härligt utbud med allt från lite billigare lampor till de saftigaste designklassikerna man drömt om länge. In och kika och hoppas ni hittar några nya fina lampor till era hem. Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Mathilda Weihagers webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!