Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Målerås glasbruk – Padam

Finns det något härligare än när man vaknar upp med solsken i ansiktet, hoppade upp ur sängen imorse av lycka. Äntligen kom solen fram! Förlåt för min frånvaro men har haft så mycket jobb så ni har tyvärr blivit lidande, ska uppdatera mer denna veckan. Mars månad är fullspäckad med jobb och roliga möten, en Åre resa och en eventuell operation. Ska vara hos läkaren idag och ska äntligen få beskedet om det blir operation eller strålning, jag håller tummarna för operation trots båda medför en del biverkningar. Snart är sömnlösa nätter ett minne blått! Helgen har jag spenderat med vänner och hemma, A har varit i Åre så helgen har varit lång. Ändå lite skönt att vara hemma själv ibland trott att man saknar, men att sakna varandra ibland är bra. Man får tillbaka lite fjärilar och igår var jag så glad att han skulle komma hem igen att jag städare hela lägenheten i hundra nittio och sjöng högt till Peter Lemarc, lagade söndagsmiddag, gick till gymmet, gick en promenad och hann med mer på söndagen än vad jag gjort på hela helgen. Skönt när man ligger inne med så mycket energi att man inte kan sitta still, hm kan kanske vara min överproduktion i och för sig. Men hur som helst har min helg varit bra, hoppas er också!

I fredags hämtade jag ut mina nya vaser från Målerås glasbruk, jag har suktat efter dessa ett bra tag och lagom till helgen fick jag hem ett packet. Jag har en hel del olika skålar och vaser från Målerås, min favorit serie har länge varit Anemone men nu har jag börjat samla på Padam. Fick min första vas av A för ett par veckor sen och sen kunde jag inte hålla mig så fick bli en vas till och en skål, älskar deras design.

Den perfekta tulpanvasen! Ni hittar den här – Padam

Anemone skålen finns i massa olika storlekar och även som små ljushållare – Anemone

Målerås Glasbruk har allt från vacker glaskonst till fina vinglas och Royaldesign.se har ett stort utbud – ni hittar allt här

Och den lilla gröna skålen, hur fin är inte den! här hittar ni den – Padam

Ljuset imorse! Jag vill nog säga att jag är ganska väderberoende, är det sol strålar jag och är det mulet tappar jag ganska lätt humöret. Så äntligen är våren snart här.

Vi har en del gröna möbler hemma så skålen passade in som handen i hansken.

Den här har ni säkert sätt innan, enkel men så fin att ha i fönstret eller på bordet men en enkel nejlika eller som här en kvist magnolia. Här hittar ni denna – Padam

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej! Jag älskar ditt flöde på instagram och hur du redigerar dina bilder, skulle du inte kunna berätta hur du gör?

    Sandra 2019-03-17 12:00:26
    Svara
  • Vart är din matta ifrån och vad heter den?

    Shilan 2019-03-12 13:03:36
    Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!