Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ännu en helg i Åhus, familjen samlad och påfylld med energi.

I torsdags kväll åkte vi ner till Åhus och familjen, en helg fylld av ingenting och bara det som föll oss in. Vi åkte ner för att njuta av havet, hundarna, familjen och förhoppningvis lite varmare väder. Hade det inte varit så långt iväg och tok dyrt att ta sig ner hade jag åkt varje vecka, drömmen att kunna kombinera storstad i veckorna och havet och lugnet på helgerna. Kanske i framtiden när man förhoppningvis har ett eget litet ställe nära vattnet i Åhus men så länge får vi checka in som mamma och pappa. Denna helgen var det fullt hus, 3 hundra, 5 vuxna och ett barn så det var full rulle hela helgen. Lite som julafton när det lagas mat i varje hörn, sofforna är välfyllda och man sitter uppe länge och pratar om livet och gamla minnen. Så nu är jag påfylld med kärlek och energi.

Måndag och jag kom precis till kontoret efter ett spännande och givande möte, mycket på gång nu men det älskar jag! Många bollar i luften och fullt schema ger mig energi och jag jobbar på mycket bättre. Nu känns det verkligen som att Stockholm har vaknat, några dagar sol och staden lever igen. Tråkigt att snön och det gråa vädret kom tillbaka igår men vi går mot både ljusare tiden och våren är runt hörnet så snart kan vi slänga in kängorna och vinterjackorna. I Skåne var det nästan 14 grader när vi anlände, kanske lite väl varmt för att vara i början på mars men jag klagar inte. Njut så län gre det varar!

Fredag morgon startade jag men en långpromenad med grabbarn på stranden, lite mulet men när vi kom ner till havet sprack det upp.

Lilla masken var pigg och ville följa med, dock med två jackor haha han såg ut som en liten korv i bröd men han var varm iallafall.

Efter långpromenaden satte jag mig i trädgården med en kaffe och datorn, satte på mig alla stickade tröjor jag kunde hitta i garderoben och njöt av solen medans jag jobbade undan fredagen.

Vi åt en enkelare middag på finest, skönt att bara kunna gå ner och äta något enkelt ibland och ta det lite som det kommer.

Efter middagen gick jag och Anders förbi Absolut Home för en sängfösare, blev en snabb drink och en tidig kväll.

Jag har varit lite skeptisk till inredningen och färgvalen på Absolut Home men nu måste jag säga att jag börjar ändra min uppfattning lite. Visst är färgerna skarpa och lyser upp lite väl mycket men man blir glad, färgvalen och den lite annorlunda inredningen börjar ändå fall mitt i smaken. Tomte glasen skulle jag nog kunna ta med mig hem, roligt och annorlunda sätt att servera en drink.

Lördagen vaknade vi tidigt och jag bestämde mig för att baka, det blev pistage bullar för hela slanten. Goda? nja jag räknade visst fel på smöret och degen blev torr. Jag ska nog hålla mig till matlagning trots allt.

Solen kom fram och jag tog med mig Cognac på en promenad, han blir alltid lika glad när vi går på tu man hand och han får lite egentid. Längesen han var så pigg som han var denna helgen, busade och fick inte nog av promenaderna.

Lördagkväll bestämde vi för att tillbringa hemma, mamma gjorde förrätt i form av super god snittar med salmalax, wasabi kräm och sikrom. Så enkla och goda!

Jag och min bror gjorde en magisk fisk soppa med saffran, räkor och torsk.

Denna lilla donnan var på besök, Ike blev tok kär!

Söndagen spenderade vi hemma och jag lagade fläskpannkaka, finns det något godare! Gick en sista promenad med grabbarna och sen gick flyget hem till Sthlm på eftermiddagen. Borta bra men hemma bäst, alltid lika skönt att komma hem och pracka upp, sova i egen säng och vakna upp utvilad och pigg. Hoppas ni också hade en lika mysig helg!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Mathilda Weihagers webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!