Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Beiga toner och mönster.

I fredags var solen framme och humöret var på topp trots min förkylning. Hade en del möte så kunde inte ligga inne under en filt och kurera mig men ibland tror jag att det faktiskt funkar att ignorera viruset. Jag kände mig lite låg på förmiddagen men så fort jag kom ut ur duschen och kikade igång dagen kände jag mig lite bättre, kan vara solen som gav mig lite extra energi. Jag mötte upp Joanna efter lunch för ett möte, ett spännande möte som gick som vi tänkt oss. Det firade vi men en liten solig aw på Riche. Ingen långdragen kväll men ändå mysigt att möta upp sina tjejer i solen innan det var dags att ta helg.

Äntligen var det torrt på gatorna och jag kunde ta fram mina vida beiga byxor från Vince igen, äskar dem. Känner mig så där lagom uppklädd med ljusa fina byxor. Lätt att matcha och sätta till ett litet siden linne för kvällen eller en mönstrad blus till vardags. Många som frågat om blusen och en är från H&M, dock vet jag inte om den kommit ut än men håll utkik för jag tror den kommer nu till våren, även med matchade vida byxor. Kommer leva i det settet till sommaren, så fint mönster. Apropå vår nyheter så såg jag i helgen att Wakakuu har fått in så mycket nytt, här hittar ni mina vår favoriter – Wakakuu 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Mathilda Weihagers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!