Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

The best way to get rid of a cold..

Längesen jag låg ihop krupen i soffan och frös tanken på min överproduktion av sköldkörtel. Det senaste halv året har jag varit varmare än ett överhettat element så måste nästa säga att det är lite smått skönt att frysa trots att jag inte vill vara förkyld. Kom hem igår efter en snabb AW med några vänner, när jag klev innanför dörren kände jag direkt hur tjock var i halsen och somnade tidigt på soffan. Får inte bli sjuk och har inte tid, inte just nu. Kände mig febrig i morse men blev piggare under dagen, klarar inte av att ligga på soffan en hel dag om jag inte är helt nockad. Hur som helts så kom jag precis hem från Sturebadet och ett super spännande möte med Bisse, ska berätta mer inom kort. Men det känns bra i magen, riktigt bra i magen faktiskt! Något roligt och spännande på gång.

Nu har jag bytt om till morgonrock, lagt mig i soffan med en burk nutella. Min bästa vän när jag känner mig liten och sjuk haha finns ju inget bättre än att få sleva i sig choklad som att det inte finns en morgondag. Väntar på min kära man som snällt gick till saluhallen för att köpa fiskgratäng och smörgåstårta, exakt vad jag vill ha när jag är sjuk. Hur fin är han som köper allt jag önskar. Som ett litet smörgåsbord, två av mina favoriter plus honom så det blir tre haha. Love him!

Viktiga möten imorgon och får inte bli sjuk, får äta mig frisk om det går. Har ni några tips på hur man bromsar förkylning? Alla tips är välkomna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Krya på dig! Har du länk till blusen från hm du har på dig på Instagram?Hittar den inte online :/ kram

  Anna 2019-02-23 13:15:44
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Tack <3 det var ett tag sen men vet inte om den kommit ut än, kan vara att den kommer nu till våren. Håll utkik och ser jag den hojtar jag till 🙂 Kram

   mathildaweihager 2019-02-25 10:18:56
   Svara
 • Hej hej,
  Jag har själv överproduktion i sköldkörteln-närmare bestämt Graves. Medicinerar du eller har du har blivit rekommenderad operation? Själv har jag medicinerat med thacapzol..en medicin jag har mått riktigt dåligt av faktiskt. För några månader sedan slutade jag med medicinen och går på täta kontroller för att upptäcka ev återfall. Hade varit intressant att höra hur du har mått/ mår och hur du tänker kring sjukdomen och hur den har påverkat dig både psykiskt och fysiskt?!
  Krya på dig!

  Emelie Gustafsson 2019-02-21 20:29:04
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!