Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Detox – Renlive

Ni är många som frågat om 25herbs tea från Renlive som jag dricker varje morgon, ett detox te som renar från insidan och sätter igång kroppen. Jag har alltid haft svårt med att få igång kroppen på morgonen, jag har länge börjat morgonen men en stor kopp kaffe för att väcka kroppen men vilket inte är det sundaste sättet att starta dagen på. En kopp kaffe absolut men om man tänker efter vad det gör med kroppen och att efter 7-8 timmars sömn har kroppen legat stil och behöver fyllas på med bra och nyttig näring, det gör kanske inte riktigt kaffe. Så innan jul började jag att ta en shot eller ett stort gals vatten utblandat med detox te från Renlive och jag måste säga att jag mår så mycket bättre och min kropp vaknar till på studs. De första veckorna kan man känna att det kommer upp små finnar eller orena men det när meningen, detox teet rensar ut från insidan och hjälper till att bli av med alla slagprodukter. Efter två kurer känner jag mig betydligt piggare och har inga problem med att få igång kroppen och allt vad det innebär på morgonen längre. Jag känner mig fräschare och lättare när jag inte chock-väcker kroppen med kaffe, låt kroppen få vakna i sin egen takt med mycket vatten och hälsosamma intag.

Vi alla vill ha glow i ansiktet och en skimrande hy, det är även den vanligaste frågan jag får – vad gör du för att få sån lyster i din hy. Jag gör självklart behandlingar så som dermapen mm men sen jag bytte ut hela min hudvårdserie till Renlive så har jag fått mycket finare och friskare hy. Vi alla älskar syror i alla dess former men det är inte allas hy som mår bäst av det, jag trodde länge att AHA syror och andra starka krämer skulle ge mig den där glowiga hyn som alla vill ha men så var inte fallet för mig. Jag har en känslig hy som behöver mycket fukt, när jag insåg att det va fukt, fukt och åter fukt jag behövde kom min riktiga och naturliga lyster. Jag är så otroligt nöjd med produkterna från Renlive och kommer hålla fast vid dessa rutiner. Produkterna ligger i ett bra prisspann och går enkelt att beställa på deras hemsida för er som vill testa. Här hittar ni dem – Renlive.

Men åter till detox teet, vi alla vet att riktig skönhet kommer från insidan. Jag kan se tydliga skillnader på bilder när jag mått mindre bra eller när livet varit på topp. Jag ser så mycket piggare ut och lyser igenom bilderna där jag vet att jag mådde bra och hade hälsan med mig. Livet går upp och ner ibland och vi alla går igenom jobbiga perioder, det är så livet ser ut. Men för att hjälpa kroppen på traven och må bra på insidan tycker jag absolut att det är bra att rensa kroppen lite då och då för att bli kvitt alla dåliga slagg produkter. Om vi lägger ner ofantliga summor och timmar på vårt yttre tror jag även på att hjälpa till från insidan.

Testa! Jag vill höra alla era kommentarer, jag är så nyfiken på om ni kommer bli lika nöjda som jag. Befrielsen med att känna att kroppen vaknat på morgonen, kunna gå på toaletten (ursäkta) men vilket faktiskt är en viktig del i det hela. Går vi regelbundet på toaletten får vi ut allt det som inte ska vara kvar, det är så viktigt att få igång hela maskineriet. Min tränare sa till mig för ett tag sedan – drick extra mycket vatten för att få igång kroppen. Han sa att jag skulle se kroppen som ett ånglok som behövde sitt bränsle för att få allt att gå runt. Det fick verkligen mig att tänka på vad jag stoppar i mig och att dricka extra mycket vatten om dagen, plus en liten shot av detox teet för att få den där sista lilla skjutsen.

Såg precis att Renlive har ett erbjudande på just detox, ni hittar teet här – 25herbs tea

Teet smakar inte äckligt, jag vill nog säga att det är ganska gott om man gillar smaken av örter. bland tar jag en snabb shot i farten eller så blandar jag ut det i ett stort glas vatten. Går även bra att ha en stor bringare i kylen, blandar du ut det i ca en liter känner du ingen smak alls av örterna. As you like it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag träffade/såg dig första gången i real life idag o herre gud, vad du är vacker! Din hy o glow❤️

  SA 2019-02-21 15:54:40
  Svara
  • Svar på SAs kommentar.

   Åh gjorde du, var då? du skulle kommit fram och sagt hej 🙂 tack snälla du vad fin du är <3

   mathildaweihager 2019-02-21 17:03:37
   Svara
   • Svar på mathildaweihagers kommentar.

    På sturebadet! Åh jag ville så gärna, men ville inte störa när du satt i samtal! Jag sände dock positiv energi, hoppas du kände av <3

    S 2019-02-23 20:24:22
    Svara
    • Svar på Ss kommentar.

     Aha, åh nästa gång får du komma och säga hej 🙂 åhh ja vad fint av dig <3

     mathildaweihager 2019-02-25 10:17:47
     Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!