Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Best flowers in town

Finns inget vackrare än en blommande vacker blomma. Köpte min magnolia i fredags och nu står den i full blom, kan inte sluta titta på den. Jag har varit runt i många olika blomsterbutiker i Stockholms innerstad och vissa är bättre än andra, har bättre utbud än andra och kvalitet varierar. Så jag tänkte lista några av mina favoriter för att ni också ska kunna ta del av stans bästa och vackraste blommor.

Först ut är en liten butik på sibyllegantan som är min absoluta favorit, där handlar jag i största del alla mina blommor om jag inte är i andra områden eller springer runt på stan. Det är en fantastisk man som driver den lilla blomsterbutiken på Sibyllegatan, han spelar alltid klassisk musik och vi står ofta och pratar om blommor och livet lite för länge när jag kommer in på fredagar. Hur härligt – jag blir både inspirerad och glad efter mitt besök hos honom. Vill ni ha inspiration, bra kvalitet och säsongens blommor ska ni absolut Momir.

En annan favorit som har ett stort och trendigt utbud är Floristkompaniet på Norrlandsgatan, dem är även bäst i stan om man behöver arrangemang till fester eller event. Här handlar och beställer jag oftast blommor till mina event. Super trendigt utbud och duktiga på att leverera efter tanke och inspiration. Ett måste om du ska ha fest eller ska beställa större arrangemang.

Ett litet håll i väggen, på en liten smal gata i gamla stan hittar ni Christoffers blommor. Ni har säkert hört talas om den lilla butiken och har ni inte varit där tycker jag absolut att ni ska gå dit, köpa med dig din helgbukett eller bara titta. Får lite känslan av gatorna och blomsterbutikerna i Köpenhamn eller Graz där jag bodde innan jag flyttade hem, en känsla av utomlands och inte allt för mycket ordning och reda. Där hittar ni blommor i varje hörn, finns det inte plats i butiken pryder dem den smala lilla gatan med alla säsongen blommor. En mysig liten avstickare för er som vill få en liten extra upplevelse när ni köper helgens blommor eller buketter att ge bort.

Blomster Stockholm – Sibyllegatan 26

Floristkompaniet – Norrlandsgatan 16

Christoffers Blommor – Kåkbrinken 10

Denna vackra magnolian är från Blomster på Sibyllegatan, han har en del fina stora magnolia kvistar kvar så spring in innan dem tar slut.

Har ni några tips på blomsterbutiker, små hål i väggen eller stans billigaste blommor. Dela med er, jag är alltid ute efter nya florister och butiker. Puss

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Otroligt vackra blommor!

  Nina 2019-02-27 15:40:24 https://www.tailwindnutrition.se
  Svara
 • Vackert! Ditt matbord är så fint, var kommer det ifrån?

  Marie 2019-02-21 18:00:51
  Svara
 • Har aldrig vägarna förbi några av dessa ställen du nämner men jag jobbar intill Hötorget. Det duger för mig 🙂
  Finns en butik på ”min gata i stan” längs Sveavägen som jag tycker har bra utbud – Makalösa Blommor.

  Annika 2019-02-20 14:42:16
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!