Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Åhus, solnedgång och mina pusselbitar

Då var jag framme i Åhus och vaknade upp kl 05.30 av att mina grabbar väckte mig genom att krypa upp tätt intill mig, kan vara det mysigaste jag vet. Dem blev lika glada som vanligt när jag hämtade upp dem i Hässleholm, Ike kissade på sig i vanlig ordning och Cognac hoppade runt och bet mig i rumpan haha dessa två. Vi körde direkt hem till Åhus och vi hann precis ner till stranden innan solen gick ner, kändes extra skönt att komma ner till sol när det var grått och tråkigt i Stockholm. Kvällspromenaden var oslagbar, jag och grabbarna, havet och solnedgången. Ja ni ser på bilderna, det var en magisk kväll.

Jag blir alltid lika lugn och lycklig när jag kommer ner till Skåne och får ha mina älskade hundar runt mig, jag blir hel på något sätt. Jag har det mesta i livet, min stora kärlek, familj och vänner men dessa två är min lilla pusselbit som alltid hänger lös. En dag hoppas jag kunna ta med dem upp, den dagen jag bor i hus och kan ge dem samma förutsättningar som dem har idag ska vi återförenas. Ja ni som har hundar ni vet, det är en oslagbar kärlek och det finns ingen bättre vän än en hund.

Nu har jag precis kommit in från min morgonpromenad, sitter och jobbar och smyger bort till soffan titt som tätt för att gosa lite. Jobbar med ett event som är nästa fredag, fotografen jag brukar anlita var tyvärr bort rest och jag har inte överdrivet många dagar på mig att planera då eventet dörr upp på kort varsel. Ni som bor i Stockholm, har ni tips på någon bra fotograf? Alla jag kontaktat är tyvärr redan uppbokade. Det handlar om några timmar och det är endast lite miljöbilder som ska tas.

När vi kom ner till stranden var solen påväg ner och hela himlen var rosa.

Cognac springer runt i sin egen värld och Ike fryser och vill helst vara innanför kappan.

Happiness. Ljuset, inga filter behövs!

Så vackert, ville aldrig gå hem men efter stund frös vi alla om både fingrar och tassar så vi promenerade hem till värmen igen.

Om jag får bestämma middag, Småländskt isterband med dillstuvad potatis och grovkorning senap. Och ett litet glas rött, det var ju trots allt tisdag..

Blev en promenad till stranden ensam imorse, Ike vill absolut inte gå ut i onödan på morgonen och Cognac känner fortfarande doften från gamla smällare och går inte längre än runt kvarteret. Varför kan man bara inte förbjuda dessa smällare, Cognac skakar som ett asplöv några dagar innan och efter nyårsafton och det tar veckor innan allt skräp försvinner från gatorna. Tills dess vill han inte gå långa promenad och går på helspänn hela runda.

Fridfull morgon, det vara bara jag på hela standen och jag satt länge på stolen tills en äldre man kom ner för att ta sig ett morgondop. Herre jag skulle då aldrig gå i vattnet när det 2 grader kallt!

Soluppgången, jag och min morgonkopp.

Efter en timme var jag så kall att jag var vit i hela ansiktet haha men ville aldrig gå hem.

När jag väl kom in till grabbarna gjorde jag min avocado macka och tog en varm kopp kaffe, ska helst inte dricka för mycket kaffe men jag behövde något värmande.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!