Måndag och blus på begäran.

Måndag och snö kaos! Ska absolut inte klaga när alla gator i Stockholms innerstad är täckta med snö, det är vi inte så bortskämda med. Trots den fluffiga fina snön så kan jag inte låta bli att tänka på vår och nätta kläder. Jag är inte gjort för detta väder, varken kylan eller tjocka jackor och klumpiga skor. Men det positiva med vintern är att man inte tar sig så långt och får otroligt mycket gjort på kontoret, kom nästan precis hem och fått undan en hel del. Jag älskar måndagar på många sätt, dock inte när det är grått och snötäckt som idag. Jag börjar alltid med att göra allt det ”tråkiga” på måndagar för att sen se framemot tisdag, onsdag, torsdag och till sist fredag. Jag rensar upp och städar undan på måndagar helt enkelt, ett tips om ni inte gillar måndagar – rensa upp, beta av alla to do listor och gör allt det där du drar dig ifrån att göra. Då lovar jag att du kommer få massa energi och se framemot resten av veckan. Nu har jag gjort det tråkiga ska jag snart börja med et roliga, ett inlägg om helgen som snart kommer upp.

I helgen var det många som kommenterade och frågade var min blus var ifrån – den är från See by Chloé och ni hittar den hos bland annat Mytheresa.com och Wakakuu som just nu har rea så passa på. Jag har en hel del blusar från See by Chloé, älskar deras små detaljer på armarna eller puffärmarna. In och fynda, ni hittar massa fina blusar här.

Ni hittar blusen här eller här <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad synd att det var länkat till slutsåld blus 🙁

  Anna 2019-01-29 14:26:43
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Åh var den slut? Men den finns kvar på Mytheresa.com 🙂 kan vara slut på wakakuu.

   mathildaweihager 2019-01-30 10:06:44
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!