Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Cruise coffee table

Några nya favoriter och det perfekta soffbordet. Lema har utan tvekan blivit en ny favorit från havet av alla inredningsmärken och måste tipsa er om bordet som heter Cruise soffe table. Det är ett lågt runt soffbord som går att få i många olika nyanser med en lackad eller matt skiva. Jag älskar den italienska inredningstilen med låga möbler som bord, sängar och soffor. Att leka med höjder gör att rummet blev mer intressant och på ett enkelt sätt kan man få lite extra liv i både stora och små rum. Jag har tidigare haft Tavolo från FontanaArte som länge varit en favorit men detta bord kändes helt rätt i tiden nu och passar så bra in i vårt vardagsrum. Ni hittar borden här – LEMA. Är ni intresserade av möbler från Lema kan jag rekommendera Plan & Form, dem har ett stort utbud och har många kunniga arkitekter på plats.

Detta utförandet är definitiv min favorit, högblänk skiva i en brungrön nyans.

Detta bordet är också så fint, även detta finns i många olika nyanser. Vi har letat efter ett litet sidebord vi kan ha vid sidan om soffan och jag tror att det lilla till höger kan passa fint. Vi får se kanske få beställa hem och testa.

Också sugen på dessa pallarna men vet inte riktigt var jag kan ställa dem haha ibland önskar man att man hade ett projekt man kunde jobba med och inreda ett helt hem, får inte nog av alla fina möbler och idéer. Ni hittar Zanat hos Nordiska Galleriet. 

Jag har skrivit om Zanat innan, fantastiska hantverk från Bosnien. Detta bordet står högt på önskelistan men tyvärr är det bara jag där hemma som blivit tok förälskad i det lilla karvade träbordet med en sotad glasskiva. Skulle gärna ställe det bredvid Cruise från Lema, det hade blivit så fint. Ja vi får se om jag kan övertala ha där hemma haha..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh! Hör av dig om du vill sälja ditt tavolo! 🙏🏻

    Josefine 2019-01-26 21:41:10
    Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!