Ut med det gamla & in med det nya

I helgen slängde jag ut julen, städade undan allt och tog in våren. Kanske lite tidigt tanken på att det bara är januari men de två månaderna vi har framför oss är de två absolut tråkigaste månaderna på åren och behövde liva upp med fräscha blommor och ett nystädat hem. Usch ja januari och februari är inga roliga månader men det är vad man gör det till, kanske borde boka en liten weekend trots allt. Känns kanske lite oförskämt tanken på att vi kom hem för mindre än två veckor sen men en liten Skåne resa kan man unna sig, hälsa på familjen och mina älskade hundar.

Men utöver det tråkiga vädret och gråa månaderna har jag så mycket roligt att se framemot 2019, massa roliga jobb nyheter och kunder som jag sitter med nu. Ska bli roligt att planera våren och hoppas på en bra start på året! Dock har jag fortfarande inte satt något nyårslöfte, har ni? Jag har inget konkret jag vill lova mig själv mer än att inte sätta för stora krav på mig själv. Inte pusha mig själv för hårt och framförallt försöka vara i nuet, jag måste stanna upp och tänka på det fina jag har i livet ibland för det är så lätt att bara vilja ha mer eller förändra. Det tror jag många känner igen..

Jag skulle nog vilja säga att jag har det mesta i livet just nu, en fantastik familj, två underbara hundar, min stora kärlek, bästa vännerna man kan tänka sig och ett otroligt roligt jobb. Vad kan jag mer önska sig efter ett ganska tufft år – 2018 var inte riktigt mitt år men på många sätt var det ett bra år för mig, det året jag stod upp för mig själv och tog tag i saker som jag ville ändra på och saker jag drömt om. Så mitt nyårslöfte får nog bli att jag ska vara i nuet, sluta blicka bak och köra sakta men säkert fram <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Mathilda, du skrev något inlägg för ett tag sen om snittblommor, det handlade om amarylisen. Där gav du tips och råd på hur man skulle sköta om den på bästa sätt, för att den skulle hålla länge. Tack för det, det funkade utmärkt!
    Det skulle vara kul, om du skrev mer om blommor och blommskötsel.

    Z 2019-01-16 12:14:14
    Svara
    • Svar på Zs kommentar.

      Åh vad roligt och vad glad jag blir att inlägget kom till användning. Ja men självklart, kommer komma mer om blommor och tips 🙂 nu börjar ju tulpansäsongen och förra veckan var det tulpanonsdags så kommer snart ett inlägg på det. Kram

      mathildaweihager 2019-01-21 12:58:27
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!