Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Little gingerbread is back home

Då var man hemma igen, brun som en liten pepparkaka och påfylld med ton av energi och lycka! Hoppas ni haft en fin jul och ledighet. Känns alltid lika skönt att komma hem, sova i sin egen säng och komma tillbaka till verkligheten för denna resan har bokstavligt talat varit en dröm resa. Kan nog klassa den som min livs bästa resa på många sätt, kombinationen av Sri Lanka – djungel, kultur och fantastiska människor och Maldiverna – blått vattnen (blåare vatten finns inte) öliv och ännu mer fantastiska människor. Jag kan rekommendera alla att kombinera dessa två länder i en resa, då får man lite av det bästa på alla sätt. Vill nog säga att Finohlu är en av de bästa platserna på jorden! Vi kommer utan tvekan att åka tillbaka över nyår nästa år. Vi träffade så otroligt härliga människor på denna resan, speciellt på Maldiverna. Ska lägga upp ett inlägg med det bästa från resan under helgen <3

Nu är jag tillbaka på kontoret men började med en dag hemma och packade upp, var förbi bästa Maria på Houseofbeautysthlm och fräschade upp min hy med en dermapen behandling vilket behövdes efter 14 dagar i sol och saltvatten. Letar ni efter en bra hudterapeut i Sthlm måste jag bara rekommendera Maria, hon är utan veckan den bästa jag gått till och framförallt är hon en fantastisk människa. Så genuin och bryr sig om en hy och välmående, hon gör behandlingar utefter ens behov och inte bara massa för att. Ni hittar henne här – Houseofbeautysthlm

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Åååh kan du inte skriva mer om resan! Verkar ha varit underbar o jag är lite nyfiken på hur ni la upp rutten eftersom jag själv är sugen på att resa dit 🙂 Tack för en bra blogg!

  Mari 2019-01-19 19:59:53
  Svara
  • Svar på Maris kommentar.

   Ja men självklart, håller på att göra ett inlägg med allt det bästa från resan och även vad som var bra och dåligt, vad man inte får missa mm. Kommer inom kort 🙂 kram!

   mathildaweihager 2019-01-21 12:57:14
   Svara
 • jahap

  mmm 2019-01-11 05:54:56
  Svara
 • Guuuud vilken härlig bränna!! Så avis! Men får nöja mig med några lager brun utan sol haha

  Johanna 2019-01-10 17:08:25
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hahah ja sverige bjuder inte på allt för mycket sol, hoppas våren kommer tidigt i år så vi kan få lite färg här hemma 🙂

   mathildaweihager 2019-01-21 12:59:38
   Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!