Finolhu

Hej från Paradiset! Dagarna går som vanligt fort när man är på semester och jag insåg precis att jag inte visat ett enda livstecken på ett par dagar. Vi landade dagen innan nyår och efter det har dagarna gått i ett men vi har ett par dagar kvar innan det är dags att lämna och komma tillbaka till verkligheten hemma i Stockholm. Vilken ö, vilka vänner vi har träffat och vi har skapat minnen för livet på denna underbara ön. Maldiverna består av över 1000 öar men det verkar som att vi prickade rätt första gången, denna ön är något ut över det vanliga.

Första dagen träffade vi ett gäng på nästan 50 personer från London som vi firade in det nya året med, älskar att träffa nya spännande människor på resor. Efter det har vi ätit middagar och utgått med fantastiska människor, latat oss på stranden, badat i det blåaste vatten jag någonsin skådat och njutit av ön. Just nu vill jag säga att livet är på topp!

Vi landade i Male och tog sedan ett seaplane till vår ö.

Det skönaste med att leva öliv är att man kan skippa allt var smink innebär och slänga på sig en lätt klänningar – en favorit på resan har varit denna vita lilla spets klänning från By Malina.

Innan nyårsfirandet satte igång träffades alla på ön för en drink på stranden.

Efter tolvslaget satte festen igång, en oförglömlig strandfest.

Promenaden till vår villa på vattnet..

Vi har ätit nu fiskad krabba med en magisk utsikt!

Bästa restaurangen på ön.

Jag trivs och det tror jag att ni ser haha!

Här skulle jag utan tvekan kunna stanna ett par veckor till. Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!