Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sri Lanka – en obeskrivlig resa.

Förlåt för mitt dåliga uppdaterade men vi har haft så otroligt dåligt nät så har varit omöjligt att ladda upp några bilder från djungeln. Nu har vi kommit till Galle och går betydligt bättre täckning så nu ska ni få ett gäng med bilder. Dagarna hat sprungit iväg och jag vet knappt vad det är för dag idag, har nog aldrig varit så här avkopplad och från kopplad som under denna fantastiska resa. Ni måste åka till Sri Lanka, vilket folk och vilka platsen – hotellen vi bott på är några av de mest genuina och vackra hotell jag någonsin besökt.

Det första hotellet vi kom till var Santani Wellness, inga ord behövs för beskriva detta hotel. Ni kommer förstå på bilder men får ni chans är det ett måste att bo på detta hotell. Man bor högt uppe i bergen, dem har totalt 20 hus och allt är designat och byggt för att det ska kännas som att man bor mitt ute i djungel. Det har dem definitivt lyckats med, somnade till grodsång och alla möjliga små konstiga ljud som kom från naturen. Jag lovar att jag ska berätta mer  detaljerat om varje hotel senare men sålänge får ni njuta av bilderna.

Igår tog vi ett vattenflyg över till Galle och flyttade in på Amangalla, WOW här stannar jag resten av mitt liv. Ett historiskt och mycket vackert hotel men personal som får en att känna sig som hemma. Jag sitter varje morgon och dricker mitt kaffe tillsammans med vår butler, bara det säger ganska mycket. Han kommer bli en vän för livet och vi kommer utan tvekan att åka tillbaka hit. Jag och Anders har en dröm om att öppna upp ett litet boutique hotel och denna resan har vi fått mer inspiration än vi skulle kunna få i Europa på en månad. Rekommenderar start att ni bokar er nästa långresa till Ser Lanka. Nu ska jag möta upp A för frukost och sen ska vi njuta v sista dagen här för imorgon gåt planet vidare mot Maldiverna. Puss

Utsikten från Santani Wellness

Ni vet hur mycket jag älskar blommor så denna resan har även varit en ren fröjd för ögat, varje hörn och små utrymmen var pryda med små skålar av olika sorters blommor som har något typ av betydelse eller doft som fick ens sinnen att slappna av och hitta ro.

Här var vårt hus, mitt ute i djungeln.

Njöt av solen mellan behandlingar och yogan.

Poolen, så vacker utsikt. Hotellet var byggt med 360 garders vinkel åt att håll för att se en magisk utsikt var du än kollade.

Även inredningen var i perfektion.

Matsalen, här åt vi frukost, lunch och middag tillsammans med resten av gästerna varje dag. Denna utsikt går inte att beskriva…

Nyvaken men glad, jag har vaknat varje morgon vid 05.30… hade önskat att jag kunde sova ut lite mer på resan men får min vila vid poolen och tidiga kvällar.

Maten, jag förväntade mig inte att maten skulle var såhär bra. All mat vi ätit har varit fantastisk och att jag fick eggs Benedict varje morgon, min absoluta favorit frukost.

Spa anläggningen, här träffade vi en doktor som berättade vilka behandlingar och massage som passade var och en ut efter behov. Min kropp var stressad så jag skulle mest vila och dricka varmvatten men lime och bada i saltvatten poolen.

Enkelt men så vackert.

Nu njuter han, vi båda hittade verkligen lugnet här.

Här var vi på yoga varje morgon klockan 07, en dröm att starta dagen så här varje morgon.

Sen var det dags att lämna Kandy och Santani. Första gången jag fick flyga seaplane, jag var lite nervös innan men wow vilken upplevelse.

Utsikten var magisk från luften.

Framme på Amangalla.

Här ska vi ligga och göra ingenting i ett par dagar.

Kommer mera senare men nu väntar A på frukosten så ska springa bort och möta upp honom innan vi ska lägga oss vid poolen. Hoppas ni haft en fantastiks julhelg och att ni har massor med snö hemma.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!