Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DE MOY – resort collection

Alltid lika svårt att hitta fina resort klänningar och plagg till vintern alla resor men så hittade jag detta underbara märke som passar perfekt i det varma klimaten, enkla men eleganta kimonos. De Moy har super fina kaftaner och klänningar i siden, fantastisk mönster och färger som passar perfekt till alla exotiska resor. Ett litet tips om ni ska ut och resa! Jag har på mig en kortare modell nedan, fullkomligt älskar den. Ni hittade alla modeller och färger här – De Moy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!