Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dags för semester och två veckor i paradiset!

Nu är vi färdigpackade och väntar på att åka till Arlanda, i eftermiddag åker vi till Sri lanka och första hotellet Santani Wellness. Ska bli så roligt att se Sri lanka och jag ser så mycket framemot våra utflykter och alla platser vi ska se. Vi spenderar 6 nätter på två olika hotel innan vi tar flyget vidare till Maldiverna, där ska vi göra absolut ingenting i lite mer än en vecka. Jag har länge velat åka till Maldiverna, lite av en drömresa har vi nu framför oss. Men först två långa flyg innan vi är framme men jag som älskar att flyga långt ser lika mycket fram emot flygresan som själva semestern.

God jul fina ni och hoppas att ni får en mig julhelg. Uppdaterar när jag kommit fram. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!