Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Oh den lyckliga vinnaren är…

Minns ni att fick äran att lotta ut en stor härlig låda med Godiva choklad? Nu har jag fått så många fina svar och hade jag kunnat hade jag skickat er alla en låda med choklad. Så många roliga, fina och engagerande svar så det var svårt att välja men där var ett som fick mig att skratta högt i fredags när jag satt och läste alla era små historier. Jag kände även igen mig i detta korta men så sanna svar som löd: Jag äter choklad när jag mår skit- det gör jag nu. Kanske mår man bättre av finchoklad!? Rakt, enkelt och otroligt ärligt svar!

Jag äter också choklad när jag mår dåligt, är ledsen eller arg och JA choklad hjälper, dock vet jag inte om just fin choklad hjälper mer än blockchoklad men jag tror och vet att all sorts choklad, fin som ful hjälper som plåster på såret under svåra stunder. Tack Lina för din ärliga kommentar! Ni alla är värda choklad men jag kan vara välja en vinnare, Lina du kommer inom de närmaste dagarna få hem din proppfulla låda med Godova choklad, hoppas du mår lite bättre och att chokladen kan få dig på bättre tankar. Kärlek till dig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!