Redo för semester och lite kortare hår

Nu är det bara en veckan var innan jag tittar ut över Sri lankas djungel och ska spendera 2 veckor Sri lanka och Maldiverna. Jag har längtat och peppat inför denna resan länge nu så ska bli så skönt att äntligen få komma iväg. För någon veckan var jag hos Emelie på Hairtalk och klippte av håret en bit, kändes som ett perfekt val att klippa av det en bit inför semestern. Så mycket lättare att styla och bara vara när man inte orkar locka och piffa allt för mycket när det varmt och lite fuktigare väder. Jag har haft 25 cm längden ett par gånger så jag visste att jag skulle trivas i denna längden även om att det var ett tag sen jag hade kort hår. Denna gången klippte vi bara av det långa men nästa gång tror jag nog att jag sätter i 25 cm och behåller en lite längre page. Så lätt skött och känner mig så kvinnlig i lite kortare hår.

Många har frågat hur jag stylar mitt hår när jag har denna längden. Jag använder en rundfönborste från Remington som är super enkel att styla med. Jag har även en rundfönborste som blåser men jag tycker att värmeborste går mycket snabbare och blir bättre resultat. Ni hittar borsten här – Remington.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!