Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nordic Knots & Zanat

I helgen kom våra barsolar och filtar som jag ivrigt väntat på. Nu är det blivit kallt och mörkt vill man bara vara hemma och mysa ser sig i soffan och det är precis vad jag gjort denna helgen. Efter att jag städat klart i fredags hämtade jag mina nya filtar från Nordic knots och kurade ihop mig i soffan med ett glas rött. Finns ingen bättre känsla än att luta sig tillbaka en fredag när allt är klart och det är dags att ta helg.

Vet ni inte vad ni ska köpa i julklapp till familjen eller respektive borde ni kika in här – Nordic knots. Deras filtar är i 100 % ull, snygg design och bäst av allt är att dem är nästan lika stora som ett täcke, perfekt om man vill gosa in sig ordentligt framför brasan eller en film. Nordic Knots startade 2016 med att designa mattor med bättre kvalitet och till ett bättre pris. Dem har fantastiska mönster och fina kvaliteter så letar ni efter en ny matta kan jag starkt rekommendera att ni tar en närmare titt på deras fina hantverk.

Vi letade länge efter den perfekta barstolen och tillslut hittade vi dessa fina från Zanat. Zanat är ett varumärke från Bosnien som säljs bland annat på Nordiska galleriet. Fantastisk trähantverk med en unik design, kolla in deras möbler här – Zanat. Jag skulle kunna inreda hela mitt hem med alla dessa fina möbelkonstverk. Det var utan tvekan värt 8 veckors väntan, dem passade in som handen i handsken i köket.

Här ska jag äta frukost varje morgon från och med nu!

Enkla men så snygga, finns även i två andra mönster och färger. Min favorit är nog filten som kallas NK men dessa färger passade bättre in hos oss.

Premiär frukost vid köksön i söndags, tredje advent och jag dukade fram det jag älskar mest med julen. Blev sittandes i köket i flera timmar, tittade på musikhjälpen som förövrigt går före nyhetsmorgon under julen och åt min frukost i lugn och ro. Tänkt att det bara är en vecka kvar till jul nu, tiden springer iväg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • alltså din inredning!
  Var är den fina mattan som sofforna står på?

  Kan du inte visa mer at ditt fina hem 🙂
  Kram och tack för den ständiga inpirationen!

  sanpu 2018-12-18 20:35:48
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!