Årets första julfest, dålig sömn och semester shopping!

Kom precis tillbaka till kontoret, har varit och tagit sista proverna innan det är dags för mitt besök på Sank Göran på fredag. Ska blir så skönt att slippa lämna prover och äntligen få ner min överproduktion, tänk att det varit min sköldkörtel som spökat det senast året. Nu är det slut på sömnlösa nätter! Ska strax möte upp Joanna och Petra och knata bort till Seezona för lite glögg och presentation från Sara. Kom på att jag inte delat med mig av min helg så här kommer några bilder från mobilen. Puss

En del som frågat vilken julbelysning det blev tillslut så tänkte visa några av mina inköp detta året. I vardagsrummet blev det dessa fina ljusstakar från SMD, finns i vitt, grått och 2 olika storlekar. Ni hittar dem här – Spica

Hur söt är inte denna lilla stjärna?! En stående julstjärna som man kan placera lite var som, den går på batteri och går att tidsinställa. Ni hittar lamporna här – Watt & Veke och Flos

Då var det fredag och dags för året första julfest på Le rouge. Alla skulle ha på sig en jultröja och efter ett par timmars letade på stam gav jag upp och gjorde min egen. Jag har inte speciellt långtid på mig så fick sy ihop en snabbt med lite snören och rosetter så blev jag en riktig smällkaramell haha. Eller en julklapp var nog tanken från början.

Jag, Pålle och Uchenna innan festen satte igång, jag var dock nykter och gick hem vid 23 tiden. Fått stränga order från läkaren om att äta bra, hålla mig ifrån allt för mycket alkohol och allt annat som inte är bra för hälsan och immunförsvaret.

Lördagen, kan ha varit den mysigaste dagen på länge. Började dagen på gymmet och sen mötte jag upp min älskling på Sturehof för en mysig lunch och sen vidare för lite julshopping på stan.

Känslan att vakna upp sig och fräsch en lördag, det finns inget bättre. Älskar att ta vara på helgerna och kunna njuta av ledigheten.

Jag behöver er hjälp, kan inte bestämma mig om jag ska ha svarta eller beiga. Vad tycker ni?

Blev en del nätshopping nu inför resan haha och nej jag ska inte behålla alla… hittade så mycket fint på Mytheresa härom dagen och kunde inte bestämma mig så beställde hem lite av varje och testade hemma.

Söndag och andra advent, tränade som vanligt och sen var vi bara hemma och myste ner oss i soffan hela dagen och åt julmat. Hoppas ni också hade en mysig helg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag har alltid undrat om det är öppet köp på My theresa och Net-a-porter? Är det så på rea också?

    Joli 2018-12-16 08:33:56
    Svara
    • Svar på Jolis kommentar.

      Ja det är 30 dagars öppet köp 🙂 jag brukar alltid beställa hem lite olika och testa hemma. Beställer oftast från Mytheresa då det är enkelt och lätt att skicka tillbaka då du får retursedlar i paketet. Rea vet jag tyvärr inte men allt står på deras hemsida 🙂

      mathildaweihager 2018-12-17 11:16:49
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!