En doft upplevelse, Djurholms Country Club och middag med Sniph

I torsdags var jag på middag i fantatsiska lokaler, kan nog var ett av de vackraste husen jag någonsin varit i. Och då har jag besökt många slott runt om i världen och bland annat några av Tysklands pampigaste slott. Slott och äldre herrgårdar är vackra på olika sett, framförallt så har dem en lång historia som gör att man blir lika nyfiken varje gång när man kliver över tröskeln och ser historien i huset. Djurholms Country Club är en medlemsklubb på Djursholm, jag har inte varit där så jag såg extra mycket framemot middagen. Ett fantastisk hus med fantastisk arkitektur och säkert en hel del historia.

Sniph bjöd in till middag och inte vilken middag som helts utan en intim middag med doft i fokus och julkänsla på hög nivår. Möttes av en stor vacker julgran, mysig julmusik och en rad olika dofter såklart. Känner ni till Sniph sen innan? Jag har prenumererat ett tag och älskar att samla på dofter, det är precis vad Sniph erbjuder. En doft prenumeration, man får hem en doft i månaden så man antingen kan testa sig fram för att hitta sin egen signaturdoft eller om man vill bygga upp sin egna doftgarderob. Halva mitt badrumsskåp är fyllt med parfymer och små doft flaskor från Sniph, självklart har jag mina favoriter som jag känner mig extra bekväm med men tycker det är så roligt att testa olika dofter beroende påg hur jag känner mig för dagen. Känner jag mig glad och sprallig tar jag gärna på mig en kryddig doft med inslag av frukt eller blommor, behöver få en extra push eller en klapp inför ett viktigt möte tar jag gärna på mig något lite rökigare – Histories de parfumes, This is Not a Blue Bottle och Bon parfymer, 302 EdP är två favoriter från Sniph just nu. Älskar att leka och testa nya dofter, gör ni också det borde absolut testa prenumera. Bäst av allt är att det kostar bara 159 kr i månaden för dessa exklusiva dofter. In och kika – Sniph

Detta vackra hus, man vill flytta in på studs!

Jag och fina Bisse slog följe till middagen!

Vet inte riktigt vad jag säger eller försöker visa men ser att vara något jag tycker om iallafall. Jag har på mig en av mina favorit blusar från See By Chloé och vida byxor från Rodebjer. Blusen hittar ni här – Wakakuu

Blev så kär i dukningen och dekorationen, fick så mycket inspiration med mig från denna kvällen.

Vi började kvällen inne o stora salen men en fördrink innan alla satte sig till bords för att äta en 4 rätters vegetarisk meny, maten var fantastisk!

Efter hand som rätterna rullade in fick lite lite uppgifter och lekar, vi fick gissa 6 olika dofter från Sniph. Så roligt aktivitet under middagen.

Bianca hade med sig sin lilla valp, så himla söt! Skulle kunna ta med den hem..

Jag, Jannike och Trifa var i ett lag, vi trodde att vi hade alla rätt eller vi var 100 % säkra på att vi hade alla rätt men kammade bara hem 4. Vi skrattade högt och var ett bra team hur som <3

Två power women! Grundarna bakom Sniph.

Förutom en god middag, många skratt och doftlära så fick jag lära mig lite om livet, träffade en fantastisk människa på middagen som kunde läsa av mig som en öppen bok, läskigt men lärorikt. Jag vet inte om jag trott på medium innan men efter denna kvällen har jag nog ändrat min uppfattning, helt galet! Har ni mött någon som berättat saker för er som ingen annan än du vet eller känner till? Hur som helst så var jag så tacksam för de orden jag fick, pushen jag fick och för att han såg mig <3 ni ser hur tagen jag är!

En fantastiks middag på alla sätt! In och kika på Sniph, börja prenumera redan nu eller ge bort i julklapp. Perfekta julklappen om man inte vet vilken doft man ska köpa eller vill ge bort något annat än ett paket. Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!