By Malina & Hanky Panky

Sitter på kontoret och filar på ett utkast, börjar snart bli klar och då ska jag springa ner på stan för att inhandla några julklappar och något lätt och snabbt till middag. Alltid lika svårt att komma på vad man ska laga till middag, jag har så många olika recept i huvudet men varje gång jag ska handla kommer jag inte på ett enda, känner ni igen er? Just nu äter jag inte så mycket fett mat, mer ren och nyttig mat för att utvärdera kroppen efter dessa veckor av kost och träning. Och det är alltid lika svårt att komma på nyttiga måltider, helst vill jag vilja göra en wallenbergare eller en krämig pasta. Var hittar ni era recept, har ni några tips?

Jag har inte hunnit uppdatera er angående min sköldkörtel, jag har ju tagit en del prover och ska nu till en specialist i veckan för att få behandling och medicinering. Jag har under längre tid haft en hög överproduktion av sköldkörtelhormon vilket har visat sig genom sömnlöshet, extremt varm och att kroppen alltid går på högvarv. Så nu äntligen har jag fått reda på varför jag sovit dåligt det senaste året och nu längtar mer än någon sin ser jag framemot en god natt sömn, snart så!

Igår startade jag dagen en frukost hos By Malina, så mysig start och så roligt att få träffa så många jag inte träffat på länge. Alla mornar borde starta så! By Malina har tillsammans med Hanky Panky tagit fram ett fantastisk print på topp och trosa, ett typisk By Malina mönster – vackert och kvinnligt. Så fina, och sköna såklart!

By Malina och Soft Goat sitter så fina lokaler, fantastisk stuckatur.

Hur fint mönster? Jag har ganska svårt att hitta just trekants bh som inte har kupstorlekar då jag är liten runt om och har en lite större byst. Men dessa sitter som en smäck, jag har storlek S men eftersom materialet är så stretchigt täcker den ändå hela bysten. Litet tips till er som har samma problem som mig.

Kolla detta sockersöta lilla sällskapet som klev in, jag smälter varje gång jag träffar en liten hund just nu. Dags att boka en biljett ner till mina pojkar snart <3

Godisbordet från Clarins, alltid lika trevligt att få plocka med sig sina favoriter hem. Man kan inte ha för många läppglans eller hur!?

Efter frukosten gick jag vidare till kontoret och jobbade undan, hade en ganska vanlig tisdag får jag nog säga. Ibland är så det skönt att inte springa runt för mycket eller ha för mycket planer mitt i veckan, jag hade dessutom en vilodag från träningen så efter jobbet gick jag hem och slängde mig på soffan och blev uppassad med mat och choklad tills jag somnade <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Wow vad lyxigt! Skulle du inte kunna lotta ut en goodiebag till oss läsare någon gång?

  Karin 2018-12-15 22:14:41
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Åh men självklart kan jag göra det, sätter ihop en lite goodiebag nästa gång och lottar ut <3

   mathildaweihager 2018-12-17 11:17:22
   Svara
 • På https://tarmgodis.se finns många nyttiga recept.

  Sophie 2018-12-08 23:15:29
  Svara
 • Så fint mönster!

  Josse 2018-12-06 14:05:09 http://www.dbtak.se/
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!