Första advent, choklad provning och helgen från mobilen.

Hoppas ni haft en mysig helg och första advent. Vädret var inte det roligaste i Sthlm men julkänslan var på topp. Jag hade hunnit handla in det mesta inför första advent, sprungit på lite olika glögg tillställningar och haft en hektisk vecka så när helgen kom kände jag enbart för att mysa ner mig och tända ljus. Precis vad jag gjorde också, förutom lite ärenden och träning föstås.

I torsdags spelade jag, Petra och Sara in en kortare reklamfilm tillsammans med Godiva, vi spelade in och dekorerade hela Parvins hem haha stackaren hade en del choklad att städa undan efter dagens inspelning. Parvin har en fantastisk lägenhet och var perfekt för dagens inspelning och temat som Godiva önskade. Vi blev så nöjda med dekorationen och slutresultatet kommer senare i veckan. Ni ska få se mer av min chokladprovning så fort jag fått film och material.

Helgen gick som vanligt lika fort och nu var det måndag igen, veckan betår ut av jobb och en hel del event och middagar. På fredag blir det julbord för hela slanten, mitt första julbord för i år. Petra har bjudit in till årets stökigaste julbord ( enligt henne själv ) på Le Rouge. Alla ska ha ugly Christmas sweater och bästa tröjan vinner, känner jag mina vänner rätt kommer alla gå all in! En kväll vi sent kommer glömma antar jag hehe!

Dekoration och inspelning hemma hos Parvin, så fint att vi fick låna hennes vackra hem.

Har ni inte testat denna smak är det ett måste!

Efter inspelningen gick jag vidare till Soft goat som bjöd på en glöggkväll med julpyssel.

Alla fick göra en egen jultröja, så rolig ide. Jag var kanske lite feg men blev ändå nöjd med mitt resultat haha! Kanske kan ha den på fredag även om att den inte blev så ulgy, mer söt.

Så mysigt när alla ljus är tända i stan.

Hade en mysig middag med Petra på en ny liten favorit resturang. Åt bland annat en knäckig äpplekaka på lite annorlunda sätt, så god!

Mötte upp Bisse i fredagseftermiddag för att inhandla juldekoration och de första julklapparna. Vi började på Svensk tenn och slutade på NK, skulle åkt till Mall of Scandenavia men kom aldrig så långt. Funderat på att köpa en av dessa ljusstakarna, tror de skulle passa fint i vardagsrummet.

När jag väl kom hem efter julshoppingen välkomnades jag i dörren av min älskling. Haha älskar hur han gick in för det! Fredagskvällen bjöds på god mat, mitt favorit vin och bästa sällskapet såklart. Precis vad jag önskade mig <3

Jag hann med två pass på gymet, finns ingen bättre känsla när man börjar helgen men ett bra pass. Då kan man alltid njuta lite extra.

I söndags tog vi sovmorgon, tränade och gick en runda på stan. Inhandlade det sista för att kicka igång julen och avslutade med en mysig lunch på Grodan. När vi kom hem satte vi igång julmusiken på högsta volym, sjön och dansade runt medans vi julpyntade ikapp. Som små barn på julafton haha det är väl det som är kärlek, när man kan vara sig själv och bli sådär barnslig som man bara kan bli hemma med sin andra hälft <3

Min första saffransbulle, ni anar inte som jag längtat! Stans godaste hittar ni på Fabrique, tro mig ni kommer vilja äta minst en om dagen.

Ja man får väl kompromissa ibland, jag kanske inte hade valt en gammalmodig röd adventsljusstake med hjärtan på, med mossa och svampar haha men man kan inte bestämma allt… Det blev ganska mysig och jag fick tillbaka fina barndomsminnen iallafall.

Glad första använt fina ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • hej! Vad heter dina vita nike-träningsskor? tack för en fin blogg och fin inspiration! du känns så genuin. Lina

  lina 2018-12-09 01:29:13
  Svara
 • Hej Mathilda! Var kommer den fantastiska skulpturen (med ett ansikte på) ifrån?

  Ha en riktig fin dag:)

  Hälsningar, Maria

  Maria Svärdh 2018-12-06 08:54:18
  Svara
 • Godivas choklad är den bästa!

  Josefine 2018-12-05 13:33:48 https://luckytarot.se/
  Svara
 • Hej! Vart kommer din fina vita blus ifrån? 🙂

  Kim 2018-12-04 17:51:57
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!