Soft Sport – Filippa K

God morgon fina ni och glad första advent! Jag sitter nu i soffan och tittar på nyhetsmorgon, dricker mitt morgon kaffe och ska ska snart bege mig till gymet innan det är dags att börja julpynta och baka. Älskar att julen äntligen är här!

Innan jag hoppar i mina nya träningskläder från Filippa K måste jag bara slå ett aslag för dem, jag vill gärna ha träningskläder som är bekväma men snygga såklart. Dessa tights är utan tvekan de skönaste och snyggaste jag har. Inga sömmar och höga i midja, känns lite som ett par sköna strumpbyxor. Jag gillar verkligen Filippa K soft sport kollektion, snygga och sköna träningskläder som håller en hög kvalitet. Förutom mina tights och topp beställde jag även lite kaftans till semestern, svårt att hitta fina strandplagg nu i december. In och kika på deras resort plagg och ett julklappstips är deras kashmir mjukis sett, jag har ett i ljusgrå som jag fick för ett par år sen i julklapp och det håller fortfarande samma fina passform och kvalitet. Puss!

Leggings hittar ni här – High seamlees leggings

Sport top, definitive den skönaste jag har i garderoben. Här hittar ni den – Soft bra

Och alla dessa fina resort plaggen, ska ni ut och resa över jul och nyår kommer ni garanterat hitta massa fint – resort

Sist men inte minst, den perfekta kashmir settet. Jag brukar ha mitt över träningskläderna när det börjar bli kallt eller när jag fryser och är påväg till ett pass tidigt på morgonen. Bra julklappstips! Ni hittar även kashmiren och fler färger här – Soft sport.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!