Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min hudvårdsrutin

Ni har väl inte missat att Petra äntligen har lanserat Her Hour, så stolt över henne. Power Women, förebild och bästa vän! Till hennes hjälp har hon Paulina Forberg och Uchenna Okolo som även bloggar på Herhour.com. Vilket gäng, kommer garanterat bli succé. I förra veckan delade jag med mig av mina hudvårdsrutiner, vad jag använder för produkter och vad jag dricker varje morgon det första jag gör för att få igång kroppen. In och läs vet ja, ni kommer få massa tips och förhoppningsvis blir lika förälskade i produkterna jag använder som jag. Ni hittar artikeln här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!