Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sri Lanka – Santani & Amangalla

Nu börjar det närma sig, om mindre än en månad åker vi till Sri Lanka. Vi ska bo på två olika drömhotel, Santani Wellness och Amangalla. Santani ligger högt upp i bergen, man bor i små hus på pelare med utsikt ut över en fantastisk natur. Vi ska hyka, åka på olika utflykter och känna in naturen och jag tror inte vi kan komma närmare naturen än att bo i små hus i bergen bland fåglar och djur. Förutom det ska vi yoga varje morgon, koppla bort omvärlden och lämna mobilerna på rummet för att få så mycket avkoppling och närvaro som möjligt. Ibland måste man släppa taget om mobilen och bara vara i nuet, det kommer antagligen bli en prövning i sig men jag tror att det är nyttigt för alla. Vi lever i värld där vi uppdaterar och visa upp näst in till hela vårt liv nästan varje dag, då är det extra viktigt släppa allt ibland och bara koppla bort omvärlden, det är exakt vad jag ska göra under denna resa.

Efter ett par dagar åker vi vidare till Amagalla, även detta ett avkopplings hotell. Sola och bada, äta god mat och bara vara. Jag har inte läst på så mycket om Sri Lanka än så har ni några tips får ni gärna dela med er, vad får man inte missa eller vad bör man äta/inte äta, vilken är deras signatur rätt osv. Vad som, alla tips är välkomna! Vi ska bland annat besöka Tea factory, Galle Fort och förhoppningsvis få se en hjord med elefanter. Landskapet ser fantastisk ut och jag kan inte bärga mig till vi åker. Vi tittade på resor till andra öar och soliga platser men vi både kände att vi ville åka på en resa för att se saker, uppleva och göra något annat än att bara ligga på en strand.

Denna utsikt!

Frukostsalen och utsikten kan vara något av det vackraste jag sett.

Älskar inredningen och att allt är ganska spartansk, det är naturen och miljön man vill lägga fokus på här och det vill jag nog säga att dem lyckats med. Tänk att vakna upp på morgonen, ligga kvar i sängen och titta på fåglarna och soluppgången.

Amangalla, wow vilka hus. Pampigt och vackert, inte riktigt som Santani men här får vi njuta av lite mer stadsmiljö och människor.

Här ska jag ligga, läsa en bok, dricka kokosvatten och göra absolut ingenting. Drömmen!

Vidare till nästa destination, vi tar ett flyg ca en timme iväg. Vi byter ut grönskan och djuren till blått vatten och vita stränder. Ska berätta mer om nästa paradis lite senare. Nu ska jag möta upp Bisse för en kaffe innan det är dags för ett  lunchpass på Kampsportslabbet. Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Mathilda Weihagers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!