Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Kalla november och dålig fantasi!

November månad kan vara den tråkigaste månaden att klä sig på så vidare inte solen tittar fram. Det har varit otroligt kallt den senaste veckan och jag har frusit från morgon till kväll. Har inte haft så mycket inspiration och slutar nästan varje morgon med att jag sätter på mig en stickad tröja för att inte frysa och ett par jeans. Jag har letat som en galning efter snygga vinter skor detta året utan att hitta några som jag fastnat för. Dock hittade jag mina långa stövlar från Stuart Weitzman när jag flyttade och packade upp lådor och väskor. Helt glömt bort att jag hade dessa stövlar, perfekta vardagsskorna nu när det är kallt, värmer upp till knäna. Den som spar han har haha! Ibland borde man nog bara gräva lite längre in i garderoben och titta på vad man har istället för att leta nytt och tänka att man måste köpa nytt varje år, tar man hand om sina kläder och skor och köper relativt tidlösa plagg kan man alltid förnya om man bara tänker till. Så nu ska jag gå igenom min garderob och tänka om, jag har säkert både ett och två par som man kan ta fram igen.

Jacka MaxMara / Jeans Rag & Bone / Skor Stuart Weitzman

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!