Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Middag med ByTimo, familjehelg och julshopping

Hoppas ni haft en fin helg, min helg gick på tok för fort men det gör den alltid när man har besök eller mycket inplanerat. Mamma och pappa kom upp på besök över helgen, alltid lika mysigt när dem kommer upp. Det är oftast jag som åker ner och hälsa på familjen eftersom Cognac och Ike är nere i Skåne men ibland är det trevligt när familjen kommer upp trots att inte grabbarna kan följa med. Vi var på Ciccio´s i fredags kväll, vi hade den tidiga sittningen så det var inte allt för mycket folk om man jämför med helgen innan. Vi åt pasta så att vi rullade hem, finns det något bättre än pasta?! Livets rätt! De kör sharing meny rakt igenom vilket gör att man kan äta lite av varje på menyn, testa lite olika rätter och bäst av allt är att allt kommer in i mitten sen delar man på allt. Älskar det konceptet. Stämningen är avslappnad och det känns som att man är hemma hos en Italiensk familj, servitörerna springer runt och pratar med alla, musiken är ljudnivån är hög. Kommer definitivt bli en ny favorit.

I torsdags kväll var jag på middag tillsammans med ByTimo gänget, alltid lika trevligt och livat. Innan middagen åkte jag förbi ett event i frihamnen, en barndomsvän som investerat i ett nytt bolag och lanserade denna kväll. Exklusiva speglar med ljusslingor längst ramen som man kan reglera i kallt och varmt ljus. Ska bli roligt att följa deras resa, kan bli en riktig vinnare. Speciellt i badrum, vem vill inte kunna reglera ljus för att få det perfekta dagsljuset när man sminkar sig.

Idag sitter jag på kontoret hela dagen, känner mig ganska trött trots att jag haft en lugn helg. Inga sena kvällar direkt men det tar på krafterna att alltid ha planerade helger. Nästa helg ska jag inte planera in något, bara julpynta och baka. I veckan ska jag spela in ett spännande samarbete, julpyssla och äta middag med Petra. Vi träffas nästan varje dag men ses inte så ofta bara hon och jag, man kommer aldrig till skott om man inte bokar in något så på onsdag har vi bokat middag. Annars står det jobb och träning på schemat denna veckan, jag har varit dålig på att uppdatera hur min träning och kost går men snart kommer före och efterbilder. Jag har trappat ner på antal pass då jag måste låta kroppen vila. Jag är mästare på att inte ta det lugnt och det har tagit ut sin rätt nu, jag är otroligts hård och stel i kroppen så låter kroppen vila varannan dag och kör färre pass men fortsätter att äta var tredje timme. Vi kör på till den 22 december sen ska jag utvärdera och se vad jag nått för resultat.

Nu börjar det bli riktigt kallt i Stockholm, i torsdags frös jag så mycket så jag trodde att mina fingrar skulle ramla av. Nog dags att ta fram dunjackan trots allt.

Från torsdagens event. För er som är intresserade hittar ni speglarna här – Monlux

Här med fina Sara och William på Nosh and Chow, middag med ByTimo.

Härliga gänget bakom ByTime <3

Jag fick äran att sitta bredvid finaste Elin, vi pratade om allt mellan himmel och jord. Så inspirerade och lugn kvinna! Skulle kunnat sitta där hela natten och prata om livet <3 och William dök upp och kramade oss ibland.

Fredagen var här och jag möte upp mamma och pappa för en lunch i hallarna, som vanligt hamnade vi på Lisa Elmqvist. Finns ingen godare lax i stan!

Dagen gick fort och vi hade bord på Ciccios redan kl 18.45. Började med en Bellini i baren innan vi satte oss till bords för en lång och mysig middag.

Min älskade mamma, finns ingen som stöttar mig i allt jag gör som hon <3

Finns ingen som har så lätt till skatt som mamma, här skrattar vi åt antagligen ingenting haha.

Pasta i mängder, vi fick in hummerravioli och carbonara. Två extremt goda rätter!

På lördagen tog jag sovmorgon eller jag vaknade men somnade om på soffan efter frukost. Efter lunch möts vi alla på stam för att julshoppa och kolla julskyltningen.

Efter julshoppingen gick jag vidare till Eataly och köpte med mig till kvällens middag, blev pasta igen haha men eftersom min pappa älskar Italien gjorde det ingenting alls. Jag gjorde en enkel men fantastiks god pasta med salsiccia, tomat, grädde, vitt vin och grädde. Ni måste testa, enkel och snabb pasta. Recept nedan:

 • olivolja, till stekning
 • 3 klyftor vitlök
 • smör, till stekning
 • 4 färska salsicciakorvar
 • 2 dl vispgrädde
 • 3 dl passerade tomater
 • 2 msk tomatpuré
 • 1-2 dl vitt vin
 • några kvistar oregano
 • några kvistar timjan
 • 4 port pasta, av favoritsort
 • salt och nymalen svartpeppar
 • några kvistar persilja

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Vilken härlig helg 😃 Undrar vart de ljusa jeansen kommer ifrån och modell? Den vita blusen var också såå fin! 😍 Kram

  Andrea 2018-11-26 19:51:52
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!