Renlive – för både utsidan och insidan

Kom precis tillbaka till kontoret efter en mysig lunch med en barndomsvän, inte ofta jag bokar upp privata luncher mitt i veckan men borde göra det oftare. Får så mycket energi av att ta lite paus från allt jobb snack lite då och då. Så ett nytt mål får bli att ta lite fler pauser och umgås med vänner utanför jobb lite oftare. För någon vecka sen var jag hos fina Maria på House of Beauty för att göra dermapen och LPG men framförallt för att få en genom gång av Renlive och en fantastisk hudvårdserie. Jag har haft en stressad hy den senaste tiden och har märkt att min hy behöver lite extra kärlek nu när det börjar bli kallt ute. Jag tror aldrig jag har varit hos en hudterapeut som Maria, någon som tar hand om min hud och mig på det sättet. Någon som bryr sig och som engagerar sig i min hy, mina hudproblem eller lägger upp en plan för att min hy ska bli friskare och vackrare på långsikt. Går därifrån med lycka och ett lugn varje gång!

Produkterna är magiska, känner mig så ren efter tvätt och återfuktad efter krämerna. Nu har jag även börjat dricka ett detox te som jag tar en shot av varje morgon i 14 dagar för att rensa ut från insidan, ska bli spännande och se hur den värkar och om jag kommer känna en större skillnad efter dessa veckor. Renlive har många olika serier men framförallt har dem en serie som är för känslig hud som passar mig perfekt, känner redan efter ett par veckor att min hud har blivit återfuktad och fått tillbaka lyster.

Jag använder just nu cleanser, ansiktsvatten, serum och dagkräm och ni hittar alla produkter här – Renlive.

Jag har testat en hel del olika hudvårdsserier den senaste tiden för att hitta produkter som passar min hy och äntligen har jag hittat produkter som återfuktar och bygger upp min hud. Fått så många komplimanger för min hy de senaste veckorna, äntligen är mitt glow tillbaka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Snark på dig Maja ?

    Bästa Mathilda! Du har ett sånt fint hem! Kan du inte lägga upp lite fler inspo bilder? Behöver lite inspo och tycker du har en sån fin och klassisk stil. Undrar även vart fotöljerna i ert vardagsrum kommer ifrån? Så fina ??

    Madeleine 2018-11-24 20:35:36
    Svara
  • Tips: Försök att tänka om det går att byta ut ”de” till ”jag, eller ”mig” till ”dem”. Exempel i din mening ovan: ” framförallt har dem en serie”, alltså skulle du kunna säga ”framför allt har MIG en serie?” Nej, det låter ju inte bra. Du skulle säga framför allt har JAG en serie. Då ska det vara de, inte dem!

    Maja 2018-11-24 12:17:09
    Svara
  • Vill testa!

    Josefine 2018-11-23 10:16:52 https://varmepumpeshopen.no/
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!