Premiär för Ciccios´s, julkänlsa och en lugn och skön helg

Måndag igen och dags att kicka igång veckan. Känns som att det kommer bli en grå och tråkig vecka, pratade med Joanna när vi åt lunch om att hon åker till Tulum på onsdag, kan inte låta bli att bli lite avundsjuk fast att jag vet att jag själv ska åka om en månad. November är som alla andra år en ganska lång, grå och tråkig månad, lika bra att ta tag i alla tråkiga to do list när man ändå inte har så mycket annat planerat. Denna veckan börjar en full vecka av mat schema och tränings pass nästan varje dag, känner mig peppad och redo att komma igång ordentlig. Jag vägde och mätte mig i förra veckan på Kampsortslabbet och ska nu följa ett schema där jag ska äta bra mat vilket jag förvisso nästan alltid gör men jag äter för sällan och för lite så nu ska jag äta var 3-4 timme. Utmaningen kommer att bli att få till alla måltider och äta rätt tider men med lite planering ska det inte vara några större problem. Imorgon har jag mitt första pt pass så uppdaterar mer om träningen då.

Helgen gick snabbt som vanligt, jobbade fram till efter lunch i fredags och tog mig friheten att ta eftermiddagen ledig för att städa och pyssla om hemmet lite. Finner ett lugn i att städa eller framförallt känslan att allt är fint, fräsch och i ordning får mig att känna lugnet. Så i fredags storstädade jag allt och köpte hem min första amaryllis, älskar alla julblommor så kunde inte låta bli fast att det inte är december än. Tänkte inhandla ljusstjärnor och juldekoration till helgen så vi hinner njuta av julen hemma innan vi åker iväg på julsemester, vi har bokat resa för övrigt eller det var ett tag sen men inte hunnit berätta än. En riktig dröm resa vill jag nog säga att det är, ska berätta mer om var vi åker senare. Nu ska jag springa in ett möt, vi hörs lite senare <3

Hittade dessa underbara, en spetsigare sort som är grön och röd. Lite annorlunda men så fin!

Hittade även detta gräs eller kvistarna, glömde fråga vad dem hette så ska kolla upp det nästa gång. Är lite trött på eukalyptus så de taggiga kvistarna kändes lite nytt och spännande.

Efter min städrush hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning för kvällen, längesen jag lockade håret sen jag klippte mig lite kortare så la ner lite extra tid och fönade stora fina lockar. Känns fräscht och snyggt med lite kortare hår nu när det är vinter. Många har frågat vilken längd jag har på hairtalk nu, jag har 45 cm och klippt av en bit. Förr hade jag ofta 25 cm längden och tycker den är perfekt om man vill ha en längre page men om man vill kunna locka det ibland är det bättre att ta 45 cm och klippa av så man får en lite längre page.

Vid 18 tiden plingade min Jojo på dörren, vi tog ett gals vin hemma hos oss och sen gick vi ner till Ciccios som äntligen öppnat, som jag längtat och väntat. Vi hade inte bokat bord men hoppade in i baren för ett glas rött, så härligt ställe. Kan absolut rekommendera, har inte testat maten än men har bord på fredag när mina föräldrar kommer på besök. Uppdaterar er då men stämningen var mycket bra och härligt med folk så in och boka!

Suddigt men glatt!

Lördagsmorgon var inte lika glatt haha, rödvin får ju en att bli tröttare än vanligt. Men jag var uppe med tuppen och satte i mig mina två ägg enligt schemat.

Ett par timmar senare var det dags för kvarg och bär, har blivit en ny favorit. Köper stora blåbär och tinar dem tillsammans med vanilj kvarg. Så gott och nyttigt!

Gråa dag, hade en del att göra så kunde inte slänga mig i soffan med en film som jag önskat.

Senare på kvällen gick vi till Weidao för att komma ut lite och äta en mysig middag. Sushi i mängder var precis vad jag var sugen på och precis vad jag fick. Magiskt gott!

Fick denna bild av mamma i helgen, tårarna kom direkt såklart! Hade kunnat skänka min ena hand för att få ha mina älskade pojkar just där och då <3

Söndag startade jag på Kampsportslabbet med ett fyspass och efter det var jag helt slut, var bara hemma och bakade knäckebröd i mängder, beställde foodora och kollade på serier. Orkade inte ta mig ut igen så beställde poke från Nyko som förövrigt är riktigt bra om ni inte testat den!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Sån fantastisk bänkskiva!! Vad är det för sten?

    Filippa 2019-01-10 19:37:32
    Svara
  • Du har såå himla fint hem! Kan du inte visa mer av din inredning? 🙂
    Undrar var de små ljusstakarna är ifrån, som du har på matbordet?

    Tack för all inspiration :):):)

    sandra 2018-11-20 19:04:52
    Svara
    • Svar på sandras kommentar.

      Tack söta du, absolut kan jag göra det! Jag la precis upp ett inlägg med länkar till ljusstakarna 🙂 <3

      mathildaweihager 2018-11-21 12:35:00
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!