Nya underlägg från LINDDNA

Förra veckan kom äntligen mina nya underlägga från LIND DNA. Jag beställde 8 styck naturfärgade i NUPO SAND, med en matt yta  på skinnet som smälter in super fint till bordet. Dem tar jag fram när jag har gäster, man vill ju spara dem finaste till fina tillfällen. Men jag beställde även HIPPO  ( som på bilderna nedan) i två olika färger, beige och grön som stolarna vi har runt matbordet. Älskar att duka fint både till vardags och till fest, enkelt och roligt att byta ut underlägg för att få lite variation på dukning och utseende. Man tröttar ju snabbt..

LIND DNA har ett stort utbud av underlägg för både tallrikar, glass och andra underlägg i återvunnet skinn. Det är ett dansk varumärke som även tillverkas i Danmark, känns extra fint när hantverket tillverkas i mindre upplagor med ett hållbarhets tänk och recycled såklart. Så många fina underlägg, passar perfekt till alla julmiddagar som kommer upp nu i december. Jag tänkte duka upp ett stort härligt bord till 1 advent och bjuda över vänner på julmiddag, då ska jag ta fram mina finaste underlägg. Ni hittar alla underlägg mm här – LIND DNA.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Vad har du för väggfärg? Sååå fin!!!

    Alexandra 2018-11-20 21:28:07
    Svara
  • Är det storlek L eller S på dina bilder? Funkar de att torka av om man spiller, tycker du?
    Tack!

    M 2018-11-15 18:42:03
    Svara
    • Svar på Ms kommentar.

      Jag har L, dem stora till middagar. Ja det är inga problem alls, torkar mina med trasa efter användning och inga märken såhär långt 🙂

      mathildaweihager 2018-11-15 20:23:04
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!