Halloween, middags marathon, flytt och kärlek

Nu kanske det kan komma väl till pass med en ursäkt till er, herre gud vad dålig jag har varit på att uppdatera. Förra veckan svepte förbi och jag hann inte ens tänka på att ett eller flera inlägg skulle upp, lovar att bättra mig! Hade lite för mycket jobb, tankar och trevliga middagar för att hinna med allt och ovan på det var det dags att packa ner det sista på Svarvargatan och flytta ut det sista. Puuh nu är jag så trött på att flytta, nu är jag här för att stanna och vill inte packa fler lådor eller resväskor på ett bra tag. Skönt att avsluta ett kapitel i livet men emotionellt att packa ner och slänga så många minnen. Blandade känslor men när jag stängde dörren och låste dörren för sista gången gick jag ner för trapporna med ett leende på läpparna och lätta steg, det kändes skönt att lämna även om att det alltid är lite jobbigt att lämna en bostad full med minnen och trygghet – vilket ens bostad är. Men nu ska jag bygga nya minnen och trygghet i min nya bostad.

Flyttade ut allt det sista idag och flyttade in det sista till oss, ja det kanske är på tiden att jag berättar att jag träffat en ny kärlek taken på att vi flyttat ihop. Jag har inte velat exponera min nya kärlek allt för mycket och för tidigt men ja det var väl på tiden att jag berättar <3

Mer om det senare och eftersom jag har varit dålig på att uppdatera så kommer här en riktig bild bomb med en hel veckas bilder. Puss på er!

Halloween helgen spenderade jag på Gröna lund tillsammans med vänner, så mysigt men kallt.

Vissa var lite mer rutinerade än jag och hade på sig ordentligt med kläder, tog inte långtid innan jag börja frysa om fingrar och tår. Fick värma upp mig genom 5 kamp och kasta boll.

Min lilla favorit tjej, inte träffat dem sen Ibiza så var extra mysigt att få hänga en hel eftermiddag <3

Finaste Linn, nyfunnen kärlek!

Efter ett par timmar bland spöken och karuseller promenerade vi tillbaka in till stan med röd näsa och kalla fötter. Kan inte förstå att tiden går så fort, mer än ett år sedan jag flyttade hem nu och vintern är påväg igen.

Vackra Stockholm!

När vi kom hem sprang jag ner och köpte min favorit soppa, denna soppan levde jag på för jag bodde själv haha tror till och med att jag blev bjuden på soppan när jag hade min första praktik på By Malene Birger i Stockholm för kanske 13 år sedan. Vilket minne man har! Hur som helst så är soppan ett bra tips om man inte orkar laga mat en kall vinter kväll, toppa med pumpakärnor och servera med ost knäcke.

Jag var hos bästa Emelie på Hairtalk och fick ny färg, ny frisyr och nytt hår. Jag blev så nöjd, längesen jag hade så här kort men minns hur jag trivdes i det för ett par år sedan och kände att det var dags för en fräsch förändring.

 

Kanske inte den bästa bilden men vi slingade och klippte en längre lugg. Längden blev en längre page, känns höst fräsch och inte så långt och ”beachigt”. Lovar en bättre uppdaterad bild sen.

När jag var klar hos Emelie promenerade jag hem till Caroline för middag tillsammans med Kasthall.

Mina favoriter var där, vi hade som vanligt en mysig kväll tillsammans.

Blev både skratt och några glas vin under kvällen men blev en ganska tidig kväll för mig då jag skulle upp tidigt och möta upp mamma som skulle komma upp till helgen.

Mötes av en fin bukett och bud när jag kom hem, man blir ju alltid lika glad av att mötas av ett fint bud som detta.

Mamma och jag, blev så glad när hon kom upp <3 tänk om jag kunde flytta upp hela familjen!

När vi slängt in väskan gick vi bort till hallarna för en mamma och dotter lunch.

<3

Så här glad var jag att det var fredag, helg och att mamma var på besök!

Efter vår långlunch gick vi en runda på stan och jag tror äntligen att jag hitta tavlorna jag letat efter! Har letat efter den där perfekta tavlan till köket och ostronen som Carolinechristina har målat, något av det vackraste jag sett. Måste bara bestämma mig för vilken av dem jag ska beställa.

Efter vår lilla runda på stan gick vi hem och bytte om inför vår aw på Milles som vi planerat, med mamma i armkrok promenerade vi ner och mötte upp ett gäng vänner från Skåne.

Som eftre ett par glas slutade med en sen middag på Bardot, älskar kvällar som blir vad dem blir.

Jag och fina Alia i soffan på Bardot, stämningen var som vanligt på topp på detta ställe. Åt för övrigt en av de godaste varmrätterna på länge, deras gnocchi var himmelsk god!

Dagen efter var vi inte lika pigga, usch ibland undrar jag om sena kvällar är värt det längre. Tar mig mer än en dag nu för tiden att återhämta sig. Men jag hade inte så mycket val än att hoppa i kläderna och bege mig till Svarvargatan för att packa ner de sista flyttlådorna. Gick förbi Brekkie Sthlm och hämtade en kaffe och en välförtjänt frukost sen var jag redo för börja rodda och organisera.

Kvällen bjöd på magisk väder, en kvällspromenad i detta väder avslutades helgen på bästa sätt <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!