Iceland tillsammans med Bioeffect

Måndag och ny vecka! Nu börjar det kännas som att hösten är påväg på riktigt, halv grått väder och snöblandat regn. Men vi får vara glada att vi fått så mycket sol och värme i början på vinterhalvåret. Grått väder var det även på Island förra vecka, ni minns väl att vi var ett härligt gäng tjejer som besökte Bioeffect på Island?! Har inte hunnit lägga upp ett inlägg än men här kommer en bild bomb från resan. Vi åkte på måndagen och spenderade 3 hela dagar på ön, magisk miljö även om att det regnade mestadels hela tiden. Jag har länge velat åka till Island men inte fått tillfälle så var så spänd på resan…

Bild från flygplanet, vill nog säga att inget är likt Island. Det mesta är brunt och grått men landskapen är så vackra trots de deppiga färgerna.

Vi checkade snabbt in på hotellet innan vi begav oss till Ion Adventure för en spa eftermiddag.

Här hängde vi ett par timmar, åt lunch och bara njöt av utsikten.

Denna lilla sötisen hängde efter oss hela eftermiddagen, hämtade små lava bitar och ville leka apport haha på Island leker hundarna med lava istället för pinnar.

Efter ett par timmar på Ion åkte vi in till Reykjavik  för att strosa runt lite och titta på kyrkan bland annat. Mäktigaste kyrka jag sett!

Maten och bakverken på Island var nog det bästa på hela resan, har ni sätt något godare?!

Dag två åkte vi till Bioeffects kontor och greenhouse för att lära oss lite mer om serumet. Mitt ute i ingenstans låg där ett växthus där dem odlade innehållet till det magiska serumet.

Skillanden på bild ett och två – jag har testat många olika serum men aldrig sett likande resultat. Jag påbörjade min 30 dagars kur under resan och jag som haft lite torr och irriterad hud nu under hösten har fått fantastiska resultat på bara en vecka. Ska visa före och efterbilder när jag gått klart kuren så får ni se.

Bioeffect Egf Serum återställer hudens naturlig lyster och ger den ett föryngrande utseende. Det innehåller Egf, en cellulär aktivator som är naturligt för den mänskliga huden, vilket stimulerar hudens förnyelse förmåga.

  • Snabba synliga resultat
  • Passar alla hudtyper
  • Reducerar fina linjer och rynkor
  • Hypoallergen/Allergivänlig
  • Förbättrar huden
  • Inga konserveringsmedel eller färgämnen

Den cellulära aktivator i Bioeffect Egf Serum framställs i korn, i växthus på Island med patentsökt bioteknik.

Inne i växthuset fick vi en rundvandring och fick lära oss hur dem tar fram de magiska små dropparna.

Som i ett sagoland, mossa och lava var du än satte ner foten. Vissa ställen var vackrare än andra, vi körde förbi några platsen som påminde om Mordor i Sagan om ringen. Då fick man lite livsångest för stunden dock..

Dag tre var det dags för vår dags trip runt ön. Började med ett vattenfall och sen vidare till ett annat. Vi satte på oss regn ponchos och klättrade hela vägen för att komma bakom vattnet. Vid blev totalt dyngsura men det var det värt efter alla skratt.

Det var kallt, kallare än vad jag trott. Som tur var höll Lexington oss varma under resan.

Så vackert! Efter vattenfall och blöta kläder åkte vi vidare till den svarta stranden.

Jag har aldrig varit med om än värre storm, vi bokstavligen blåste iväg.

Efter regn kommer solsken. När vi lämnade stranden kom solen fram, äntligen! Det var otroligt vackert på Island men tror nog att det är ännu vackrare när solen är framme.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hei Mathilda. Liker alt du gjør, både med mote og interiør. Legg gjerne ut med bilder fra leiligheten din, og fortell hvor du har kjøpt ting, holder på å innrede ny leilighet nå, og trenger tips. Ha en fortsatt fin kveld:-) Klem fra Oslo

    Martine 2018-11-06 21:20:41
    Svara
  • Fina bilder, jättefin du.. men varför pälsen? Finns ju så många fina fuskpälsar nu! 🙂

    Olivia Berggren 2018-10-31 14:40:09
    Svara
  • Wow, vilket ställe!

    Josefine 2018-10-30 13:47:05 https://luckytarot.se/
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!