Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Den perfekta city jackan

Jackor, kan man ha för många jackor?! Jag älskar att byta ytterplagg under hösten, använder i största del enkla plagg som kashmir och byxor på hösten och då byter jag gärna jacka för att få lite variation på min look. Maxmara har länge varit ett favorit märke när det kommer till ytterplagg, jag handlar sällan kläder på Maxmara men jackor har jag en hel del. Denna jackan köpte jag i beige för 5 år sedan och detta året fick det bli en ny i grått. Har använt min beige varje år sen jag köpte den och den är i lika fint skick idag. Enligt mig är detta den perfekta city vinter kappan, passar till vardags och fest, till byxor som till klänning. Och den har den perfekta längden när man är lite kortare som jag. Jag köpte min första när jag bodde i Tyskland, då var jag näst intill ensam på stan men året efter blev det hysterik och idag ser man jackan på var och varannan tjej i Stockholm, det vill säga att det nog har blivit en riktig favorit hos många – den perfekta city jackan.

Kashmir från Pillowtalk och byxor från Vince – länkar finner ni här. Pillowtalk & Vince

Jackan hittar ni här – Maxmara 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vilken storlek har du i din? 🙂

  Sophia 2018-11-09 21:07:00
  Svara
 • Underbart fin kappa!
  Skulle du kunna göra ett inlägg om hur du har inrett din nya lägenhet? Du har en så otroligt härlig inredningsstil och det skulle vara kul att höra hur du tänkt kring färger, material, vilka möbler du köpt etc. ✨

  Emma 2018-10-27 09:06:57
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Tack! Ja men självklart kan jag gör det, lovar lite mer inlägg med inredning 🙂

   mathildaweihager 2018-10-28 16:25:41
   Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!