Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sensai – ny hudvård serie

När hösten och kylan kommer kommer även min torra hud som ett brev på posten. Just nu känner jag mig, torr, blek och grå utan lyster. Livlös och trött hud är aldrig roligt. Jag har en väldigt känslig hy som vanligt vis har väldigt mycket lyser men så fort jag blir torr försvinner allt, man kan säga att mitt immunförsvar i huden är nere på noll. Men nu ska jag testa en riktig fukt bomb och kur! Fick hem en kur från senast i förra veckan så nu ska jag se om jag kan få tillbaka fukten genom att använda produkterna steg för steg. Är väldigt spänd på Sensais olika fukt krämer och vatten, kommer dränka hela ansiktet i fukt i hopp om att få tillbaka min lyser. Vad har ni för tips?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Jag ska på ett bröllop i Sydafrika i maj (deras höst), dress coden är formal och jag letar efter en klänning i färgen nude, champagne, beige eller ljust rosa. Den ska helst vara klädd, inte uringad och inte djup i ryggen. Har du några tips eller förslag? Den får såklart kosta lite, men behöver inte var snordyr. Tusen tack!

    Lydia 2018-10-30 12:40:41
    Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!