Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Helgen från mobilen

Sitter på flyget mot Island nu, en sovande Fingal på ena sidan och en jobbande Biderman på andra sidan – mysigt! Älskar att flyga på morgonen och speciellt med Norwegian då man har nät och kan jobba. Blev lite stressad häromdagen när jag insåg att jag skulle vara borta i nästan 4 dagar, var helt säker på att vi skulle vara på Island måndag till onsdag men flyger hem torsdag så måste få lite jobb gjort på flyget innan det härliga sätter igång. Ja jobbet försvinner inte bara för att man åker iväg utan snarare tvärt om, blir dubbelt så mycket jobb och lite mindre sömn för att hinna med allt men en resa till Island kan det vara värt det.

Helgen började på Milles med Joanna och Petra, äntligen kom vi till skott att ses. All tre skuttade fram och var lite övertaggade, vet inte varför men vår energi tillsammans brukar alltid överflöda och svämma över haha vi tre tillsammans… Efter ett par glas på Milles, hysteriska skratt och planering av resor och framtiden gick vi vidare till Kasai för middag. Blev inte en allt för sen kväll för mig, vi slöt upp hemma hos mig en stund efter middagen men när resten gick vidare hoppade jag i säng. Lördagen spenderade jag på stan och inhandlade till kvällens hemma kväll med Så mycket bättre – mitt absoluta favorit program. Vad tyckte ni om året gäster? Jag var lite skeptisk i början men fastnade för vissa direkt, har alltid varit ett fan av Eric Gadd och hans musik. Kommer nog blir ett lika bra år som de andra, jag har redan börjat spela vissa låtar på repeat – bara himlen ser på med Albin Lee Meldau. Vilket geni!

Första dagen det var så kallt att jag fick ta fram min nya kappa. Älskar denna kappan från Maxmara och har den även i beige. Perfekt city kappa som håller värmen.

Började fredagen på Kommendören med fantastiska duon bakom Pillowtalk. Karin och Filippa var uppe i Sthlm och vi hade bokat in en trevlig fredags lunch på kommendören för att prata om vårt samarbete och om lite nyheter som komma skall. Bra start på helgen!

Efter lunchen visslade jag vidare in i nästa möte, vilket söder vi hade denna dagen. Sen var det dag att möta upp Joanna och vidare till Milles där Petra väntade.

<3

Senare kom Freddie och gjorde oss sällskap, dessa två tillsammans och deras skratt. Finns få som får mig at skratta så mycket som dessa två.

Och Petra såklart, skrattade så jag fick ont i magen denna eftermiddagen.

Sen blev det middag på Kasai, har ni ätet deras majsbollar? För er som inte vet är majs det bästa jag vet, i alla former. Så har ni inte testat dem kan jag starkt rekommendera att ni bokar in ett besök inom kort.

Lördagen spenderade jag i största del själv på stan, planerade kvällens middag och väntade med ljus och maten klar inför Så mycket bättre och mitt hjärta skulle komma hem efter paddelturnering.

Strosade runt och köpte blommor, äntligen är min favorit säsong här. Älskar blomutvalet som finns under hösten och vintern. Amaryllisen har redan kommit, älskar denna blomma.

Packåsnan – kan erkänna att det kändes i kroppen att man druckit ett par glas dagen innan. Fick bli sneakers och stickad tröja, håret i knut och ingest smink denna dagen. Klarar inte av att bara ligga inne längre när man känner sig lite bakis, förr gjorde jag inget annat än sov dagen efter men nu måste jag upp och röra på mig fast än att jag nog egentligen enbart behöver vila och sömn.

Fisk tacos var önskemålet och fisk tacos blev det. Måste tipsa om väldens godaste, fräschaste och enkla salas. Så otroligt mycket socker i färg salsa så gör alltid egen. Det du behöver är:
Tomater
Gurka
Gul lök
Jalapenjos – vill du ha den extra stark, häll i lite av spadet också.
Lime
Mango om man vill
Koriander
Röd chili
Salt
Fin hacka allt och blanda, smaka av med salt och lime juice, låt stå ett par timmar innan servering.

Fick feeling och gjorde en blåbärspaj också, bakar inte så ofta man älskar doften av nybakat hemma så slängde ihop en paj och myste runt hemma med musik och tända ljus. Jag är mästare på att mysa runt hemma själv, dansa runt till favoritlåtar och njuta av ledigheten.

Helgens blombukett, fick bli lite höstfärger och halloween feeling. Fick hem nya ljus från Ester & Erik passande till helgen, vad tycker ni om färgen? Älskar den ljusgröna färgen, valde även dem i matt då jag haft lackade ett tag nu. Valde även en längd längre, vi har så högt i tak så blir lite elegantare med extra långa ljus.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vart är ljusstakarna på sista bilden från? 🙂

  Linnea 2018-10-27 12:56:38
  Svara
 • Vart kommer din vita (beiga?) kashmirtröja ifrån som du har med de vita byxorna? 🙂
  Ha en fin helg! 🌸

  Andrea 2018-10-26 07:54:29
  Svara
 • Vilken härlig helg!

  Josefine 2018-10-25 11:12:29 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!