Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Rays the sunshine

Hoppas ni har en fin söndag fina ni! Jag kom precis hem från Vaxholm, gått en långpromenad och ätit en korv i hamnen och sen körde vi hem. Älskar att åka ut från stan, bara komma iväg lite även om det bara är för en liten kort stund och en korv i hamnan haha ändå mysigt med utflykter. Haft en lugn och skönt helg, aw med tjejerna i fredags och i lördags hade jag en mysig dag på stan och sen en lugn hemma kväll med fisk tacos och Så mycket bättre. Nu håller jag på att packa väskan sen ska jag beställa hem pizza, orkar inte laga något ikväll så får bli en Onlinepizza kväll. Imorgon bitti åker jag till Arlanda för att möta upp mitt bästa tjejgäng för att åka till Island i nästan 4 dagar, en drömresa vill jag säga. Ska bli så roligt, har länge velat åka till Island men aldrig kommit till skott men nu så ska vi äntligen åka och utforska ön. Berättar mer senare för nu måste jag förbereda inför imorgon och hinna med lite söndagsmys innan jag åker. Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Mathilda Weihagers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!