Brittsommar, lugnets helg & Åhus

Helgen i Åhus var magisk på alla sätt, det var brittsommar, solen var framme varje dag och vi gick långa promenader på stranden varje morgon. När jag kommer ner till Åhus blir jag lugn i hela själen, delvis för att jag får vara med mina älskade hundar men också för att jag kopplar av som på ingen annan plats på jorden. Kom ner på torsdag kväll och åkte hem söndag eftermiddag, blev en lång och lugn helg.

Fredag kväll hade vi bokat bord på Villan, sista helgen innan dem stänger för att färdigställa hela renoveringen. I det stora hela var allt klart men ljud, ljus och tak skulle komma på plats också. Så roligt att Åhus utökar, tror att vår lilla sommarstad kommer att blomstra de närmaste åren. Går i funderingar på att hyra ett hus hela sommaren detta året, om vädret tillåter och blir som förgående år skulle jag kunna tillbringa hela semestern och några veckor till i Åhus.

Kom precis hem från en mysig kväll med Joanna, längesen vi satt ner och pratade om livet som förut bara hon och jag. Men denna helgen är hon hemma så ska umgås så mycket som möjligt och eventuellt en tjejmiddag på fredag, den vi ställde in för ett tag sedan. Vi får se om vi om vi har ork i kroppen, vi små gummor haha – blir bara tröttare och tröttare för varje dag som går.

Vackra Åhus, finns ingen vackrare syn än havet och skogen en solig höstdag.

Min älskade mamma <3

Lilla masken, fullkomligt smälter när han ger mig ”valp blicken” och ber om att få smaka. Blir kanske inte bättre om man sätter han på stolen bredvid med jag kan vara inte låta bli. Allt för mina älskade pojkar.

Började med en drink på Absolut Home, blev en Cosmopolitan såklart. Visste ni att det var Absolut som satte den på kartan, en riktig och äkta Cosmopolitan kan bara göras på Absolut citron.

Sen vard det dags att avnjuta en lång middag med ett flertal fantastiska rätter.

Mellan rätterna fick vi en lite rundvandring i huset och fick bland annat se en film om Absolut, wow vilket mäktigt företag.

Inredning var välplanerad ut i varje kvadratmeter, varje rum hade sin egen stil och genomtänka färgval.

Efter rundvandringen kom varmrätterna och köttet in. Åt bland annat en risotto på råg ris, något av det godaste jag ätit – råg-otto ska jag definitivt testa göra hemma.

Och sist men inte minst kom desserterna, sista rätten tog emot lite men gick såklart ner. Efter middagen gick vi vidare till gästis för att möte upp några vänner på en drink. Händer inte överdriver mycket i Åhus på vinterhalvåret men vi hade turen att många var hemma just denna helg.

Lördagen började vi med en promenad på stranden, vilket väder vi hade!

Mina små peanuts!

Min stora kärlek, tänk att han är 7 år redan. Hoppas han får leva för evigt, min alldeles egna skyddsängel.

Vi var ute nästan hela dagen, gick runt, solade och njöt av dagen till fullo.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • ❤️

    Annette Falk 2018-10-22 08:47:22
    Svara
  • Förstår din kärlek till hundarna! Har man inte haft hund själv kan man aldrig förstå den djupa kärlek och trygghet man känner med de! Min hund gick bort förra sommaren, det var det absolut tyngsta jag varit med om. Går inte en dag jag inte tänker på honom! Stora kramar till dig och pojkarna ❤️

    Lotta 2018-10-19 10:23:06
    Svara
    • Svar på Lottas kommentar.

      Ja visst är det ens stora kärlek, åh ledsen att höra det <3 ja den tiden kommer tyvärr när dem inte är med oss längre och det är alltid lika jobbigt. Min andra hund blev 15 år och var med mig under hela min uppväxt, glömmer aldrig honom och tänker fortfarande på hon ibland. Tack fina du <3

      mathildaweihager 2018-10-28 16:28:02
      Svara
  • Varför har du inte hundarna hemma hos dig?

    Hanna 2018-10-18 20:59:38
    Svara
    • Svar på Hannas kommentar.

      Det skulle jag mer än gärna ha men svårt att ha dem båda två själv, vi vill inte dela på hundarna så därför har vi låtit dem få vara hos mina och mitt ex föräldrar så att dem får vara tillsammmans <3

      mathildaweihager 2018-10-28 16:29:22
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!