Villan – Absolut Home

Kom fram till Åhus igår kväll! Så mysigt att komma hem en helg med sol och magisk höst väder. Igår var vi bara hemma och åt pappas fantastiska pasta pesto, har länge frågan vad hans hemliga recept är och nu äntligen fick jag ta del av det. Tydligen var det parmesan osten som var noga utvald och igår hade han i en precis hem kommen parmesan från Rom, magiskt gott! Ska dela med mig av receptet senare. Ikväll ska vi äntligen till Absolut Home, villan och äta middag. När jag var hemma senast var inte villan klar så han inte besöka restaurangen eller äta Fredriks fantastiska mat. Gick förbi där i morse när jag gick min tidiga promenad med Cognac, helt ensamma i hamnen. Så fridfullt att starta dagen med en långpromenad med min absolut bästa vän. På vår runda gick jag förbi villan och vill nog säga att det skulle kunna se ut som mitt drömhus, så fint!

Nu ska jag hoppa i något passande för kvällen och gå ner till familjen och starta kvällen med en dry martini, en klassiker här hemma och min absoluta favorit drink. Sen ska vi njuta ev en förhoppningsvis fantastisk middag. Ska berätta vad vi tyckte imorgon. Hoppas ni får en fin fredag kväll, puss!

Hamnen i Åhus, så fridfullt på morgonen. Vädret såg inte ljust ut när jag var ute och gick vid 07 men det sprack upp vid lunch och solen har varit framme hela dagen. Imorgon får det nog bli en långpromenad och picknick på stranden.

Här har ni Villan, mitt drömhus. Ligger något inlägg längre bak med före och efter bilder, tror att Absolut la nästan 40 miljoner kronor på att renovera hela huset. Då tror jag ni förstår hur förfallet huset var innan Absolut tog tag i det lilla kråkslottet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!