Ultra V plasma pen

Få inte en chock nu, det ser värre ut än vad det är. Kommer ni ihåg att jag var och testade Ultra V plasma pen hos Anna på Kokoro för två veckor sen. Ultra V plasma pen är en ny behandling som stramar åt huden och är vanlig att göra när man har hängande ögonlock. Det har förvisso inte jag inte än men jag har däremot kråksparkar som jag ville få bort. Har känt mig lite trött de senaste veckorna och ville se lite piggare ut så när jag fick höra om denna behandling kändes det som en perfekt behandling för mig, en engångs behandling med ett bestående resultat.

Ultra V Plasma arbetar genom värme, då det visat sig kunna ha en uppstramande och föryngrande effekt på huden. Ultra V Plasma behandlingen baseras på plasmaenergi som under kontrollerade former penetrerar huden vilket medför en åtstramning av det behandlade området. Man kan se en effekt redan efter behandlingen men full effekt kan förväntas efter cirka tre månader. Resultatet är permanent men det går att upprepa behandlingen, beroende på utgångsläge så rekommenderas 1 – 3 behandlingar.

Hur går det till då – jag fick vila med bedövningskräm i ca 20 minuter sen satte Anna igång att värma med pennan. Jag har generellt ganska hög smärtgräns och tyckte inte att denna behandlingen gav någon större smärta eftersom man hade fått bedövning, det värmde till lite varje gång pennan mötte huden men inget man inte klarar av. Dock luktar det bränd hud under behandlingen, det var nog det jag tyckte var det jobbigaste. Man ser inte vad som händer men känner doften av sin egna brända hud, lite obehagligt men som sagt inget man inte kan stå emot. Behandlingen gick på ca 15 minuter sen var det bara att gå hem men dock ska man inte ha för mycket planer de närmaste dagarna. På bilderna nedan ser ni samma dag som behandligen och 2 dagar efter, dagen efter var jag väldigt svullen och glömde tyvärr ta en bild men svullnaden satt runt ögonen och gick ner till dag två. Efter 4 dagar hade alla skorpor ramlat av  och nästan all svullnad hade gått ner. Det tar ca 3 månader innan man ser det slutliga resultatet men nu efter bara 2 veckor ser jag stor skillnad, ser mycket piggare ut. Så såhär långt vill jag säga att jag är super nöjd med behandlingen. Är ni intresserade eller vill veta veta mer kan ni kontakta bästa Anna Welander på Kokoro i Stockholm.

En timme efter behandlingen, ser lite ut som en krigsmålning eller ansiktsmålning. Under kvällen kändes ansiktet lite varmt någon timme efter men det gick över snabbt.

Två dagar efter behandlingen, kände mig lite svullen i hela ansiktet men kan också ha varit av dålig sömn. Fick bli en helg hemma och solglasögon när man begav sig ut.

En vecka efter, svårt att se på bild men ser piggare ut runt ögonen. Även om att man fick vara hemma ett har dagar och blev svullen vill jag nog säga att behandlingen var värt det. Har man hängande ögonlock eller mycket rynkor runt ögonen kan detta nog vara den absolut bästa behandlingen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!