Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Day dreamer

Förlåt för min frånvaro! Denna veckan har jag varit lite frånkopplad och grottat ner mig i jobb. Känner hur höst depressionen smyger sig på med små steg. Älskar hösten och allt vad det innebära men varför ska man komma in i en deppig period, svårt att hitta glädje i vardagen och ifråga sätter mig själv om både det ena och det andra. Varför är man så hård mot sig själv?! Ena dagen slår jag på mitt lilla jag och nästa dag klappar jag och tröstar… Man kan inte vara bra på allt, man kan inte vara bäst på allt. Jag grottar ner mig i jobb för att jag känner att jag är bra på det, att jag levererar det jag tar min ann men ifrågasätter mig själv om jag är snäll mot mig själv, en bra vän eller en bra partner. Svårt att vara bra på allt samtidigt, att hitta en balans där alla blir nöjda. Har haft en del ångest över att jag inte varit nere hos mina äskade hundar och familj på ett par månader så äntligen bokade jag biljetter och åker ner till Åhus imorgon efter lunch och stannar till söndag. Ska bli så mysigt och välbehövd.

Har haft en hel dag på kontoret och nästan alla har varit här idag, finns inget härligare och energigivande gäng tjejer som på vårt lilla kontor. Har man en dålig start på dagen vänder det snabbt när man möts av kollegor och vänner. Jag är så lyckligt lottad som får träffa mina vänner nästan varje dag, hur skulle man annars hinna med att träffa dem? Hur gjorde man förr, eller när jag tänker efter har jag alltid jobbat med mina vänner på ett eller annat sätt. Vi har precis haft en liten gemensam paus och ätit glass från Barebells och nu ska jag jobba undan lite innan jag ska gå hem och börja packa inför Skåne och en mysig helg. Hoppas ni mår fint trots höst deppen <3

Drömmer mig bort på kontoret i denna utsöta fluffiga fåtölj från MeliMeli.

Blus från See By Chloé & byxor från Vince. Den senaste tiden har jag beställt det mesta från Wakakuu, denna hösten har dem haft en så fint sortiment och framför allt från Vince.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Mathilda Weihagers webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson