Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Feel dressed in Stylein

God morgon fin ni, eller god förmiddag får jag nog säga. Vaknade kl 07.30 och gick upp för att äta frukost och ta mig till gymet men istället somnade jag på soffan till nyhetsmorgon och blev väckt två timmar senare. Jag behövde uppenbarligen den sömnen och tar denna dagen till att bara såsa runt och pyssla här hemma. Blev en ganska tidig kväll igår, vi kände oss trötta så valde att flytta fram tjejmiddagen till ett mer passande datum. Kändes ganska skönt att få komma hem och titta på Idol och somna tidigt efter en lång vecka. Innan jag hämtade upp lite hämtmat på Yuc möte jag upp ett helt gäng gamla vänner från Skåne på Cava baren, blev en spontan AW men satan i gatan vad roligt jag hade, fick slita mig hem med kramp i magen av skratt. Några av dem hade jag inte träffat på över 10 år vilket kändes så roligt att få uppdatera lite och bara prata om tiden hemma i Hässleholm och Kristianstad. Så glad att så många gamla vänner bor här uppe, får bli lite bättre på att styra upp lite Skåne middagar och träffar då vi inte träffas vardagligt speciellt ofta, uppenbarligen tanken på att jag inte stött på några av dem på 10 år. Brukar säga att Stockholm är en liten stad men när man tänker på hur många människor man inte stöter på på gatorna slår det mig att våran huvudstad inte är så liten.

Igår kom värmen och solen tillbaka för en dag, lämnade till och med jackan hemma och hoppade i min nya kostym från Stylein, så många som kommenterat och undrat var den är ifrån – hela kostymen är från Stylein. Kände mig så fin igår, den satt som en smäck! Har generellt lite svårt att hitta kostymer som sitter bra på mig men denna behövde jag inte ensa lägga upp byxorna på och kunde även bära en taxklack utan att släpa byxorna i marken.

Så fint att mixa och inte alltid använda hela settet, byxorna för sig till en stor stickad tröja och kavajen som ytterplagg när vädret tillåter. Älskar rutan, enligt mig den perfekta rutan i svart grått och vitt. Tidlöst och snyggt!

Ni hittar kostymen här – Kavaj & Byxor finns även i en kortare modell här.

Girls night out, over and out! Ska man vara fin får man lida pin… exakt såhär kände jag mig när jag kom hem efter en lång dag i klackar och var så redo för min mjuka morgonrock, hämtmat och soffan. Märks att man gått över 30 sträcket haha! Värderar soffan mer än en blöt utekväll, finns inget bättre än att vakna upp utvilad och pigg. Med det sagt ska jag snart hoppa in i duschen för att sen sätta på mig klackarna och bege oss på 40 års fest. Lär inte vara så pigg imorgon men det kommer det antagligen vara värd. Puss på er och hoppas ni har en fin helg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!